Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

10χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Άφαντος ο οδηγός

Συναγερμός στην Πάτρα

17 Απριλίου 2020 13:23
10χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Άφαντος ο οδηγός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός οδηγού που φέρεται να τραυμάτισε και να εγκατέλειψε ένα 10χρονο κορίτσι στην Πάτρα. Ενώ, σε μία έκρηξη οργής προέβη μια χαροκαμένη μητέρα στην Πάτρα για τα μέτρα που έχουν επιβάλει για τις επισκέψεις στα νεκροταφεία, μη μπορώντας να πάει στον τάφο του γιου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο άνδρας που αναζητείται, οδηγώντας ΙΧ φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε το 10χρονο κορίτσι, που κινούνταν πεζό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Αμέσως μετά το συμβάν, που έγινε χθες το πρωί στην Πάτρα, περίοικοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και η 10χρονη διακομίσθηκε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει ελαφριά τραύματα. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ανήλικής και εγκατάλειψη.

Πάτρα: Διασωληνωμένος 15χρονος με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα καθώς ένας 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαγνώσθηκε με βαριά πνευμονία και υψηλό πυρετό. Ωστόσο, τα συμπτώματα του νεαρού φάνηκαν ύποπτα στους γιατρούς και ανησύχησαν για πιθανό κρούσμα κορωνοϊού. Ωστόσο, νωρίτερα στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, μια νοσηλεύτρια βρέθηκε θετική στον ιό.

Οι γιατροί του ιδρύματος έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο αναφοράς.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ως νοσοκομείο αναφοράς του covid – 19 και δόθηκε εντολή διακομιδής του.

Ειδική μονάδα του ΕΚΑΒ κλήθηκε να μεταβεί στο Καραμανδάνειο, όπου τηρώντας το πρωτόκολλο πραγματοποίησαν την μεταφορά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share