Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Ξετυλίχθηκε» ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Κάπνιζα 4 πακέτα τσιγάρα τη μέρα για να βαρύνει η φωνή μου...»

Οι αποκαλύψεις του για τη Χούντα και τους τεράστιους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί

27 Μαΐου 2024 21:37
«Ξετυλίχθηκε» ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Κάπνιζα 4 πακέτα τσιγάρα τη μέρα για να βαρύνει η φωνή μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής Στούντιο 4 ήταν ο Γιώργος Παπαστεφάνου, μία από τις μεγαλύτερες φωνές στο ελληνικό ραδιόφωνο.

Ο δημοσιογράφος και στιχουργός αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του, όταν ακόμα εργαζόταν αμισθί, καθώς και στις αντιδράσεις του κοινού που τον συναντούσε για πρώτη φορά.

Δείτε επίσης: Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: 31 «κανόνες» επιτυχίας στην δημοσιογραφία και όχι μόνο!

«Στα 19 έκανα την πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή δίπλα στην Φραγκίσκη. Όταν μίλησε για μένα στο ραδιόφωνο για να με πάρουν, υπέγραψα ένα χαρτί που για 2 μήνες θα μου έκαναν εκπαίδευση αμισθί, χωρίς καμία απαίτηση. Με έβαλαν να κάνω μια δύσκολη εκπομπή και την επόμενη κατάλαβα τι σημαίνει επιτυχία», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαστεφάνου.

Για να συμπληρώσει: «Η εκπομπή αυτή έκανε πολλή αίσθηση. Είχα πάει σε ένα δισκάδικο στην Ομόνοια και μπήκε ένας ακροατής και λέει “Άκουσα μια καταπληκτική εκπομπή που τελείωσε με έναν δίσκο της Μερκούρη”. Του λέω “εγώ την έκανα την εκπομπή”. Όταν πήγα στη Ραδιοφωνία μου είπαν “Άκουσα την εκπομπή σου. Έχεις γνώσεις, γούστο, φαντασία και μνήμη. Αυτά που χρειάζεται ένας καλός παραγωγός, σε προσλαμβάνω αμέσως”».

Ο Γιώργος Παπαστεφάνου για τη χαρακτηριστική φωνή του

Όσον αφορά τον τρόπο που απέκτησε τη φωνή, με την οποία και έκανε καριέρα, ο Γιώργος Παπαστεφάνου δήλωσε: «Όλα έγιναν με το ντουμπλάρισμα της πρωταγωνίστριας που αρρώστησε. Το 1962 με φώναξαν στο μουσικό τμήμα και μου λέει ο Βεϊνόγλου, που κάνει την εκπομπή δεν μπορεί να έρθει, κατέβα εσύ να την εκφωνήσεις.

Επειδή έλειψε κι άλλη φορά, η εκπομπή μου έμεινε και έτσι άρχισα να μιλάω κανονικά στο ραδιόφωνο. Δεν υπήρχε καμία ματαιοδοξία. Κάπνιζα 4 πακέτα την ημέρα για να μπασάρει η φωνή μου γιατί δεν την εμπιστευόμουν καθόλου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share