Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Κορωνοϊός: Απόψε στις 21:00 όλοι οι Έλληνες βγαίνουν στα μπαλκόνια τους!

Ποιος ο λόγος;

15 Μαρτίου 2020 15:42
Κορωνοϊός: Απόψε στις 21:00 όλοι οι Έλληνες βγαίνουν στα μπαλκόνια τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραντεβού στις 21:00 δίνουν απόψε όλοι οι Έλληνες στα μπαλκόνια τους με σκοπό να πουν το δικό τους ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό όλης της χώρας που παλεύουν ενάντια στον κορωνοϊό με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο! Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ευχαρίστησαν εχθές το βράδυ και οι Ισπανοί τους δικούς τους γιατρούς.

Το κάλεσμα λοιπόν λέει χαρακτηριστικά: "Βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους ανθρώπους που αγωνίζονται για εμάς" και σκορπάει δάκρυα συγκίνησης σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

"Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!"

Κορονοϊός: ''Λάλησε'' με την καραντίνα και τραγουδούσε στο μπαλκόνι Λένα Ζευγαρά

Οι κάτοικοι που παραμένουν στα σπίτια τους στην Ιταλία λόγω κορονοϊού τραγουδούν στα μπαλκόνια και κάνουν... κλαμπ τη γειτονιά. Όμως στην Ελλάδα, ένας αποφάσισε να τραγουδήσει στο μπαλκόνι και του φώναξαν «σκάσε»!

Ένας άνδρας αποφάσισε να βγει στο μπαλκόνι και να τραγουδήσει Λένα Ζευγαρά. Ενώ τραγουδούσε, λοιπόν, «αμάρτησε μαζί μου κι έλα, έλα, έλα, έλα» άκουσε από απέναντι ένα βροντερό «σκάσε ρε» με αποτέλεσμα να σταματήσει.

Στον αντίποδα, νεαρός στο Παλέρμο που έχει decks και εργάζεται ως Dj αποφάσισε να διασκεδάσει τη γειτονιά του παίζοντας μουσική στο μπαλκόνι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα τεράστιο και εναλλακτικό κλαμπ με τους θαμώνες στα... σπίτια τους.

Ιταλία: DJ μετέτρεψε το μπαλκόνι του σε κλαμπ για να διασκεδάσει τους φυλακισμένους, από τον κορωνοϊό, γείτονές του (video)

Σε «καραντίνα» βρίσκεται η Ιταλία με τους κατοίκους να αποφεύγουν να βγουν από τα σπίτια τους εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όσοι μένουν στα σπίτια τους και δεν μπορούν να βγουν έξω έχουν βρει εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης.

Ένας από αυτούς είναι να μετατρέπουν τις γειτονιές σε... κλαμπ.

Νεαρός στο Παλέρμο που έχει decks και εργάζεται ως Dj αποφάσισε να διασκεδάσει τη γειτονιά του παίζοντας μουσική στο μπαλκόνι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα τεράστιο και εναλλακτικό κλαμπ με τους θαμώνες στα... σπίτια τους.

Με ανησυχητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ιταλία, όπου πλέον οι νεκροί ανέρχονται σε 1.441. Μέσα σε ένα 24ωρο έχασαν την ζωή τους 175 ασθενείς και επιβεβαιώθηκαν 3.497 νέα κρούσματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share