Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Body Fit: Last minute θεραπεία για σώμα παραλίας χωρίς ψεγάδι!

Μάθε για την απόλυτη μέθοδο

22 Ιουνίου 2023 10:11
Body Fit: Last minute θεραπεία για σώμα παραλίας χωρίς ψεγάδι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ! Και αν το άγχος για πως θα φορέσεις το αγαπημένο σου μαγιό σε έχει ήδη καταβάλλει μάλλον ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς, γιατί ακόμη και τώρα υπάρχει χρόνος για να αποκτήσεις ένα ονειρεμένο σώμα για να βγεις στην παραλία με την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

Πως; Με τη βοήθεια της πρωτοποριακής θεραπείας «τελευταίας στιγμής», Body Fit, που θα βρεις στο πλούσιο μενού των ιατρείων κοσμετολογίας Medi Cosmetic. Μάλιστα, τα Medi Cosmetic σου δίνουν τη δυνατότητα να κλείσεις εντελώς δωρεάν και την πρώτη σου δοκιμαστική συνεδρία με ένα απλό κλικ ΕΔΩ!

Μάθε για τη μέθοδο Body Fit

Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία τελευταίας στιγμής που συνδυάζει για πρώτη φορά τις 5 βασικές δράσεις, οι οποίες απαιτούνται για να αποκτήσεις ονειρεμένες αναλογίες. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι άκρως αποτελεσματική σύμφωνα με σύγχρονα βιβλιογραφικά δεδομένα που το αποδεικνύουν.

Medi Cosmetic
Medi Cosmetic

Τι κάνει

Με τη μέθοδο Body Fit πετυχαίνεις λιποδιάλυση, τόνωση και άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η όψη φλοιού πορτοκαλιού και μειώνεται αισθητά το τοπικό πάχος.

Πως λειτουργεί

Αρχικά εγχύεται διαδερμικά ένα πανίσχυρο cocktail βιταμινών και ισχυρών λιποδιαλυτικών συστατικών, όπως καρνιτίνη και καφεΐνη. Ταυτόχρονα, με το υαλουρονικό που περιέχεται στο μείγμα, επιτυγχάνεται το γνωστό και ως “firming” της επιδερμίδας, δηλαδή η σύσφιξη και η τόνωση, ώστε να αποκτήσεις άμεσα ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Σημείωσε ότι η μέθοδος είναι ανώδυνη και γίνεται χωρίς νυστέρι.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 15 λεπτά εξασφαλίζοντας 5 αποτελέσματα που θα απαιτούσαν τουλάχιστον 2 ή 3 διαφορετικές θεραπείες για να τα δεις. Υπολόγισε ότι θα χρειαστείς 5 - 8 συνεδρίες, ανά 7-10 µέρες.

Στο ερώτημα λοιπόν εάν προλαβαίνεις ακόμη... η απάντηση είναι ναι με μια απλή επίσκεψη στα Ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic.

Κλείσε τώρα λοιπόν την πρώτη δοκιμαστική σου συνεδρία εντελώς δωρεάν!

Info:

Ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share