Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Χαρμόσυνα νέα για τη Θεοφανία Παπαθωμά: Κι όμως, το έκανε ντυμένη στα λευκά - Στο πλευρό της οι δικοί της άνθρωποι

Η ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της στην τελετή

7 Μαρτίου 2024 10:13
Χαρμόσυνα νέα για τη Θεοφανία Παπαθωμά: Κι όμως, το έκανε ντυμένη στα λευκά - Στο πλευρό της οι δικοί της άνθρωποι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεχωριστή ημέρα η χθεσινή (6/3) για τη Θεοφανία Παπαθωμά, καθώς κατάφερε να αποφοιτήσει από τη Νομική και συγκεκριμένα, να πάρει το μεταπτυχιακό της στο Συγκριτικό Δίκαιο.

Μάλιστα, η ηθοποιός πήρε το πτυχίο της με βαθμό «Άριστα» (8,73). Η ίδια ντύθηκε στα λευκά, και παρέλαβε το δεύτερο πτυχίο της, έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τα ευχάριστα τα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Περήφανος πατέρας ο Νίκος Χαρδαλιάς: Καμάρωνε στην ορκωμοσία της κόρης του - Στη Νομική Σχολή με την πρώην & τη νυν σύζυγό του

«"Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν."
"Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις"», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Χαρμόσυνα νέα για την Κλέλια Ρένεση: Μαθεύτηκε νωρίς το πρωί και όλοι της εύχονται (video)

Όπως γνωστοποιήθηκε, η Κλέλια Ρένεση πρόκειται να υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ στην ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Τρίτης (5/3) μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» και το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου.

Η ηθοποιός, αν και δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία παραγωγής, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι τα τέλη Μαρτίου, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και αμέσως μετά θα συνεχίσουν τα γυρίσματα. Επίσης, ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Η ίδια η Κλέλια Ρένεση ανέφερε πως αντιμετωπίζει με δέος την Καίτη Γκρέυ, σαν ζωντανό θρύλο και θα την υποδυθεί με τον τρόπο που αρμόζει σε μια τέτοια περίπτωση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share