Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Κορμί «πέτρα»: Η Δέσποινα Βανδή έβαλε τα «κολλητά» της και «μοίρασε» εγκεφαλικά

Και φωνή και... κορμάρα

6 Μαρτίου 2024 11:33
Κορμί «πέτρα»: Η Δέσποινα Βανδή έβαλε τα «κολλητά» της και «μοίρασε» εγκεφαλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας σόουμπιζ, με τις εμφανίσεις της να συζητιούνται και την ίδια να αποδεικνύει ότι βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Με την ευκαιρία, δείτε την τρυφερή αφιέρωση του ηθοποιού στην τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή έχει το δικό της φανατικό κοινό, εδώ και χρόνια, ενώ η επαφή της με τους followers της στα social media είναι δυνατή.

Η τραγουδίστρια συχνά μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της και τη δουλειά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που εκπλήσσει. Έτσι και πριν από λίγες ώρες, η Δέσποινα Βανδή πόσταρε βίντεο από το γυμναστήριο.

Η τρυφερή μαμά εμπιστεύεται τον σύντροφο της κόρης της Μελίνας, Αλέξανδρο, για να την κρατά σε φόρμα και χθες έδειξε ότι περνά υπέροχα!

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, πόζαρε με κολάν και μπουστάκι ενώ δεν παρέλειψε το αγαπημένο της jockey.

Η Δέσποινα Βανδή έχει τον μαγικό τρόπο να μεταμορφώνεται από απόλυτη star σε γυναίκα της διπλανής πόρτας, ενώ όπως έχει δηλώσει: «Αυτή η εικόνα της σταρ που περιγράφεις αφορά μια στιγμή, την επαγγελματική. Όταν κατεβαίνω από τη σκηνή δεν αισθάνομαι τίποτα από όλα αυτά. Πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος, δεν αισθάνομαι καθόλου σούπερ σταρ στη ζωή μου. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα που έχω τις ίδιες έγνοια για το αν διάβασαν τα παιδιά, για το φαγητό, αν έχει φαγητό το ψυγείο. Είμαι πάντα έτσι. Δόξα το Θεό δεν ένιωσα ποτέ σταρ»…

Κορμί «πέτρα»: Η Δέσποινα Βανδή έβαλε τα «κολλητά» της και «μοίρασε» εγκεφαλικά

Δυστυχώς, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τη Δέσποινα Βανδή: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Το πρόβλημα υγείας που την ταλανίζει αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή, κατά την εμφάνισή της στο live του J2US, το βράδυ Σαββάτου (3/3).

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είπε: «Δέσποινα μου, τι ωραία μαλλιά! Μια άλλη! Έχει και φαρυγγίτιδα σήμερα».

Δείτε επίσης: Σαν την 30χρονη Αριάνα Γκράντε: «Γκρέμισε» το J2US η Δέσποινα Βανδή, όλοι κοιτούσαν τα χέρια και τα μάτια της

«Ευχαριστώ! Έχω φαρυγγίτιδα, αλλά θα ανοίξει σιγά σιγά, γιατί ο γιατρός είναι εδώ», απάντησε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε: «Βγάζουμε καινούργιο τραγούδι».

«Σήμερα είμαι για ραδιόφωνο, όχι για τον Βοτανικό», κατέληξε η Δέσποινα Βανδή.

Δύσκολες ώρες για τον Μένιο Φουρθιώτη: Τα άσχημα νέα για αυτό που συνέβη με τον Νίκο Κοκλώνη

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης στον Μένιο Φουρθιώτη, έξω από ξενοδοχείο της περιοχής, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (3/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας του Νίκου Κοκλώνη σε βάρος του για παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας.

Μήνυση από τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη στον Μένιο Φουρθιώτη

Δείτε επίσης: Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε εκπομπή του στο Open - Κινούνται νομικά στο κανάλι: «Διαδίδονται ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες ...»

Συγκεκριμένα, ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να εμφάνισε ως συνέντευξη σε blog του μια προσωπική συνομιλία που είχε με τον πατέρα του Κοκλώνη.

Η μήνυση είχε κατατεθεί στο Τμήμα ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share