Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα και θυμίζει Επτάνησα: Η παραλία με το μυστηριώδες όνομα και τα μαγευτικά καταγάλανα νερά

Βουτίες στον απόλυτο παράδεισο

20 Μαΐου 2024 14:51
Μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα και θυμίζει Επτάνησα: Η παραλία με το μυστηριώδες όνομα και τα μαγευτικά καταγάλανα νερά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το athensmagazine.gr σας ταξιδεύει σε έναν κοντινό, αλλά σαγηνευτικό προορισμό που θυμίζει την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα των Ιονίων Νήσων.

Βρίσκεται στο Δήμο Περαχώρας – Λουτρακίου, σε κοντινή απόσταση από την Περαχώρα. Το όνομα της μυστηριώδες: «X-Beach». Το σκηνικό στο οποίο βρίσκεται είναι επίσης μυστηριώδες αλλά και μαγευτικό.

Επί την ευκαιρία, ταξιδέψτε σε έναν άλλο επίγειο παράδεισο δίπλα στην Αττική.

Η ιδιαίτερη παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά ιδανική και για μονοήμερες εκδρομές

Η παραλία με το μυστηριώδες όνομα και τα μαγευτικά καταγάλανα νερά

Μυστηριώδες γιατί η συγκεκριμένη παραλία έχει όλα τα χαρακτηριστικά των παραλιών του Ιονίου, όπως το διάσημο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου. Ειδικότερα, έχει ανοιχτόχρωμα νερά, άσπρη άμμο και μικρά βότσαλα, βαθαίνει απότομα και περιβάλλεται από κάθετους βράχους, αγαπημένα χαρακτηριστικά που έκαναν δημοφιλές το διάσημο «Ναυάγιο».

Μαγευτικό γιατί με τέτοιο χρώμα νερών και τέτοιο περιβάλλον, αποτελεί ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό για βουτίες στον απόλυτο παράδεισο.

Η παραλία απέχει μόλις μιάμιση ώρα από Αθήνα και Ναύπλιο αντίστοιχα, πράγμα που την καθιστά εύκολα επισκέψιμη ακόμη και για μονοήμερες αποδράσεις.

Το μόνο στοιχείο που ίσως σας δυσκολέψει είναι η πρόσβαση, καθώς αυτή γίνεται μόνο δια θαλάσσης, (όπως και στο Ναυάγιο της Ζακύνθου), λόγω των απόκρημνων, κάθετων βράχων που την περιβάλλουν.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share