Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Τρελά ερωτευμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Το «Σ' αγαπώ» στη Δέσποινα Βανδή ενώ ήταν στην πίστα

Το ζευγάρι δεν μπορεί άλλο να το κρύψει!

5 Μαρτίου 2024 10:06
Τρελά ερωτευμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Το «Σ' αγαπώ» στη Δέσποινα Βανδή ενώ ήταν στην πίστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει κρύψει τον έρωτά του για τη Δέσποινα Βανδή, όντας και ο κορυφαίος της θαυμαστής και απολαμβάνοντάς τη σε κάθε της εμφάνιση στην πίστα.

Ο ηθοποιός, που έδωσε και το «παρών» στην πορεία για τα Τέμπη, πέρασε ακόμα ένα βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια κι εκείνοι, για ακόμα μια φορά δεν έχασε την ευκαιρία να εκδηλώσει τον έρωτά της για αυτόν.

Η Δέσποινα Βανδή, ενώ βρισκόταν στην πίστα, αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη κάποιουυς στίχους από το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Τίποτα εσύ» κι εκείνος κοιτάζοντάς τη στα μάτια της είπε «Σ’ αγαπώ», αγνοώντας τον κόσμο γύρω του και τα βλέμματα που ήταν στραμμένα πάνω τους. Εκείνη του απάντησε «κι εγώ» και συνέχισε να του τραγουδά, με τον έρωτά τους να ξεχειλίζει.

Είπε μόνο 6 λέξεις: Η αντίδραση του Βασίλη Μπισμπίκη σε ερώτηση για την αποκαλυπτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US

Σύντομες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο ηθοποιός απάντησε για το τέλος του από τον «Σασμό», τα μελλοντικά του σχέδια στον κινηματογράφο, ενώ ρωτήθηκε και για την αποκαλυπτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα του J2US, για την οποία δέχθηκε καταιγισμό σχολίων.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στον Σασμό, θα το δούμε. Ετοιμάζω μια ταινία με τον Οικονομίδη, ξεκινάμε γυρίσματα σε λίγο καιρό», απάντησε ο Βασίλης Μπισμπίκης ενώ «δεν είδα J2US, έλειπα, ήμουν εκτός», αρκέστηκε να δηλώσει για τη σύντροφό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share