Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Αντάρτισσα» η Καίτη Φίνου: «Η αστυνομία με γύρισε σπίτι - Ήθελα να εκδικηθώ…»

Η αγαπημένη ηθοποιός σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη για τη ζωή της

3 Φεβρουαρίου 2024 17:36
«Αντάρτισσα» η Καίτη Φίνου: «Η αστυνομία με γύρισε σπίτι - Ήθελα να εκδικηθώ…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καίτη Φίνου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram για τη μητέρα της, η οποία αν ζούσε, θα είχε την περασμένη Πέμπτη (1/2), την ονομαστική της εορτή.

Ειδικότερα, η ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σειρά φωτογραφιών της μητέρας της σε διάφορες ηλικίες και τις συνόδευσε με πολύ συγκινητικά λόγια.

Η Καίτη Φίνου δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας της

Όπως υπογράμμισε: “Θα ξημερώσει 1η Φεβρουαρίου. Του Αγ.Τρύφωνος. Ήθελες να σε φωνάζουμε Φανή.Μαμά μου αν ζούσες ……… θα χωνόμουν στην αγκαλιά σου για να σου πω σιωπηλά τα χρόνια πολλά…..γιατί ποτέ δεν εκδηλωνόμουν……ελπίζω να είσαι ένα αστέρι στον ουρανό και να βλέπεις….να ακούς…και να προστατεύεις……Τρυφωνία μου σ’ αγαπώ…”.

Η συγκινητική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τη μητέρα της

View this post on Instagram

A post shared by kaitifinou???? (@kaitifinou)

Καίτη Φίνου: «Η αστυνομία με γύρισε σπίτι - Ήθελα να εκδικηθώ…»

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο η Καίτη Φίνου έκανε μια πρωτοφανή αποκάλυψη για τη ζωή της και τα εφηβικά της χρόνια. Όλη της η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατάθεση ψυχής Καίτης Φίνου: «Παρακάλεσα την Παναγία και είπα "έχω κάνει τόσες αποβολές δεν πρέπει να κρατηθεί το μωρό, πάρ’ το μου". Ευτυχώς απέβαλα, έκανα σταυρό και Την ευχαρίστησα»

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου μίλησε η Καίτη Φίνου, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αποβολές που είχε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, την δύσκολη διαχείριση σε αυτές αλλά και την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά όλου του κόσμου. Επίσης, διαβάστε εδώ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Καίτη Φίνου.

-Αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, θα θέλατε ένα παιδί;

Δεν μου έτυχε ο κατάλληλος άνθρωπος που να θέλει να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδί.

-Είχατε κάποιες άτυχες εγκυμοσύνες;

Ναι, αρκετά νωρίς είχα αποβολές.

-Ήταν δύσκολο;

«Όχι δεν προλαβαίνεις, μέχρι τον δεύτερο μήνα να καταλάβεις και πολλά. Με έναν σύντροφό μου χάρηκα όταν απέβαλα.

Ήμουν έγκυος, παρακάλεσα την Παναγία και της είπα «έχω κάνει τόσες αποβολές και τώρα που δεν πρέπει να κρατηθεί αυτό το μωρό με αυτόν τον άνθρωπο πάρ’ το μου».

Ευτυχώς ξύπνησα την επόμενη μέρα, είδα αίμα και στο νοσοκομείο μου είπαν ότι απέβαλα. Έκανα τον σταυρό μου και ευχαρίστησα την Παναγία. Έχω κάνει τέσσερις αποβολές.

Αγαπάω όμως όλα τα παιδιά του κόσμου και είμαι ικανή να φτάσω στο μεγαλύτερο κακό για να ένα παιδί ή για ανήμπορους ανθρώπους και τα ζώα» παραδέχτηκε η Καίτη Φίνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share