Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Έσπασε» η Ειρήνη Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά: «Προσεύχομαι για εκείνον»

«Τον αγαπώ πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι να νικήσει»

8 Δεκεμβρίου 2023 12:15
«Έσπασε» η Ειρήνη Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά: «Προσεύχομαι για εκείνον»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή το ξεκίνημα της συνεργασίας της με την Heaven Music, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και «έσπασε», αναφέροντας πως προσεύχεται για εκείνον.

Αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε: «Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον Βασίλη Καρρά. Ερχόμενη εδώ σήμερα, η πρόθεσή μου είναι να πάω στο χωριό της Ειρήνης άμεσα και να τον δω από κοντά. Τον αγαπώ πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι να νικήσει… ότι το πολεμά… Συγκινούμαι πολύ…». Παράλληλα, δείτε τι δήλωσε η Λίτσα Διαμάντη για τον Βασίλη Καρρά.

Στη συνέχεια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρόσθεσε για τον Βασίλη Καρρά: «Θα ήθελα να τον δω από κοντά, αλλά το οικογενειακό περιβάλλον τον προστατεύει και το σέβομαι αυτό! Στο παρελθόν που είχε περάσει ξανά δύσκολα, ήμουν εκεί στο πλευρό του, γνωρίζω τη γυναίκα του, αυτό το θαυμάσιο πλάσμα που είναι στήριγμά του και δύναμή του. Προσεύχομαι για τον Βασίλη και τον αγαπώ πάρα πολύ. Στο παρελθόν με είχε αγκαλιάσει με τις φτερούγες του…» και κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο

Αποστολία Ζώη για Βασίλη Καρρά: «Να επιστρέψει σιδερένιος, δεν ξεχνάω όταν του είπα όλα μου τα θέματα και εκείνος...»

Η Αποστολία Ζώη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και μίλησε για τον Βασίλη Καρρά, αλλά και για τη δύσκολη συνεργασία που είχε με δημοφιλή τραγουδιστή. Η ίδια ευχήθηκε να επιστρέψει σιδερένιος και τόνισε πως δεν ξεχνάει τι έκανε, όταν εκείνη του είπε όλα της τα θέματα.

«Εγώ είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος. Δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου ιδιαίτερα, είμαι σφήκα σε αυτό. Τον είχα βρει ένα βράδυ, με ρώτησε «τι κάνεις, μικρή;», του είπα όλα μου τα θέματα και μου έγραψε επί τόπου ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι», αποκαλύπτει η Αποστολία Ζώη.

«Δεν το ξεχνάω αυτό. Δεν το ‘χω βγάλει, πρέπει να το βρω αυτό, υπάρχει σε κάποιο κινητό. Είναι ένας άνθρωπος που σου βγάζει από μέσα σου όλη την ειλικρίνεια σε δευτερόλεπτα. Έχει χάρισμα», συμπληρώνει η τραγουδίστρια για τον Βασίλη Καρρά.

«Θέλω να είναι καλά, να μην είναι τίποτα το σοβαρό. Και αν είναι κάτι σοβαρό, να φύγει γρήγορα από πάνω του, να είναι περαστικά όλα και να επιστρέψει σιδερένιος», εύχεται η Αποστολία Ζώη για την περιπέτεια υγείας που περνά το τελευταίο διάστημα ο ερμηνευτής.

«Μου έχει τύχει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη που μεσουρανεί μέχρι και σήμερα. Που ο καθένας πιστεύει ότι είναι καβάλα στο άλογο και όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι από κάτω. Δεν μπορώ να πω όνομα, γιατί θα πέσουν αγωγές και δεν θέλω», παραδέχεται κλείνοντας τις δηλώσεις της η Αποστολία Ζώη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share