Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

«Τον συνάντησα προχθές, είναι σε...» - Ο Νίκος Βέρτης αποκαλύπτει για την κατάσταση του Βασίλη Καρρά (video)

«Είδα έναν άνθρωπο που...»

17 Νοεμβρίου 2023 10:28
«Τον συνάντησα προχθές, είναι σε...» - Ο Νίκος Βέρτης αποκαλύπτει για την κατάσταση του Βασίλη Καρρά (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στον Βασίλη Καρρά αναφέρθηκε ο Νίκος Βέρτης, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις που έκανε λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εμφανίσεων του σε νυχτερινό κέντρο.

«Τον συνάντησα προχθές, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κάτσαμε μια ωρίτσα παρεούλα. Είδα έναν άνθρωπο που με τη δυναμική του μυαλού του θα αποκρούσει τα πάντα», αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης για τη συνάντησή τους και την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή.

Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, απάντησε: «Δε με θέλει καμία, δεν το καταλαβαίνετε; Είναι επιλογή μου να μην κάνω οικογένεια. Θέλω όταν κάνω να είμαι εκεί».

«Έχω σκεφτεί να αποσυρθώ, αλλά ξέρεις πόσες οικογένειες δουλεύουν εδώ μέσα;», ανέφερε στο τέλος λέγοντας πως ναι με το σκέφτεται αλλά αυτή τη στιγμή δε γίνεται.

Επιπλέον, ρωτήθηκε για τον χαμό που προκάλεσε η απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το τραγούδι «Άδωνις» τη λέξη χοντρή.

«Η λέξη χοντρή υπάρχει και δε θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιο νομίζω. Κι εγώ όταν βάζω κιλά λέω ότι είμαι χοντρός. Οποιαδήποτε λέξη χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος, ανάλογα από την οπτική που θα τη δεις, υπάρχει ένας αρνητισμός. Σημασία έχει πώς θα το εκλάβεις και μια αδύνατη, μπορείς να την πεις ξερακιανή.

Ο τρόπος που παρουσιάζεις κάτι έχει σημασία. Εγώ δε θα ξεχάσω στην Ολλανδία, στο σχολείο, ότι όταν θέλανε να με προσβάλλουν στην τάξη που με φώναζε “Έλληνα” σταματήσανε όταν κατάλαβαν ότι δεν ενοχλούμαι και είμαι περήφανος για αυτό», σχολίασε.

Αποστολία Ζώη για Βασίλη Καρρά: «Να επιστρέψει σιδερένιος, δεν ξεχνάω όταν του είπα όλα μου τα θέματα και εκείνος...»

Η Αποστολία Ζώη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και μίλησε για τον Βασίλη Καρρά, αλλά και για τη δύσκολη συνεργασία που είχε με δημοφιλή τραγουδιστή. Η ίδια ευχήθηκε να επιστρέψει σιδερένιος και τόνισε πως δεν ξεχνάει τι έκανε, όταν εκείνη του είπε όλα της τα θέματα. Παράλληλα, δείτε τι δήλωσε η Λίτσα Διαμάντη για τον Βασίλη Καρρά.

«Εγώ είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος. Δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου ιδιαίτερα, είμαι σφήκα σε αυτό. Τον είχα βρει ένα βράδυ, με ρώτησε «τι κάνεις, μικρή;», του είπα όλα μου τα θέματα και μου έγραψε επί τόπου ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι», αποκαλύπτει η Αποστολία Ζώη.

«Δεν το ξεχνάω αυτό. Δεν το ‘χω βγάλει, πρέπει να το βρω αυτό, υπάρχει σε κάποιο κινητό. Είναι ένας άνθρωπος που σου βγάζει από μέσα σου όλη την ειλικρίνεια σε δευτερόλεπτα. Έχει χάρισμα», συμπληρώνει η τραγουδίστρια για τον Βασίλη Καρρά.

«Θέλω να είναι καλά, να μην είναι τίποτα το σοβαρό. Και αν είναι κάτι σοβαρό, να φύγει γρήγορα από πάνω του, να είναι περαστικά όλα και να επιστρέψει σιδερένιος», εύχεται η Αποστολία Ζώη για την περιπέτεια υγείας που περνά το τελευταίο διάστημα ο ερμηνευτής.

«Μου έχει τύχει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη που μεσουρανεί μέχρι και σήμερα. Που ο καθένας πιστεύει ότι είναι καβάλα στο άλογο και όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι από κάτω. Δεν μπορώ να πω όνομα, γιατί θα πέσουν αγωγές και δεν θέλω», παραδέχεται κλείνοντας τις δηλώσεις της η Αποστολία Ζώη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share