Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε: Άλλος άνθρωπος η Ζέτα Μακρυπούλια από το καλοκαιρινό μαύρισμα

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές

19 Αυγούστου 2023 15:46
Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε: Άλλος άνθρωπος η Ζέτα Μακρυπούλια από το καλοκαιρινό μαύρισμα
Από Ανθή Κουρεντζή

H Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Με την ευκαιρία, δείτε τι σταμάτησε να τρώει η παρουσιάστρια και έχασε 14 κιλά.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες όπου την βλέπουμε χαμογελαστή και φουλ μαυρισμένη να μαζεύει σύκα.

Φορώντας ένα μπικίνι σε κίτρινο χρώμα με γαλάζια λουλούδια και ένα λευκό παρεό, η Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε στο προφίλ της: «Εδώ τα φρέσκα σύκα».

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε: Άλλος άνθρωπος η Ζέτα Μακρυπούλια από το καλοκαιρινό μαύρισμα

Χωρίς μακιγιάζ, με ένα χαλαρό κότσο, μαγιό και παρεό, η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκουράζεται και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι με τους φίλους της.

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μάς έχει χαρίσει πολλές φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ από τις φετινές διακοπές της.

Το καλοκαιρινό «παρεάκι» έσμιξε: Κοινές διακοπές ξανά για Νίκο Μουτσινά και Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια για ακόμη ένα καλοκαίρι περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη «σεισμό» από την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» έχει ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση, μακριά απ’ όλα. Έτσι μαζί με την καλύτερη φίλη του απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές, χωρίς να έχουν αποκαλύψει ακόμη τον καλοκαιρινό προορισμό τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε το μεσημέρι της Παρασκευής τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Οι δυο τους φαίνονται πιο χαλαροί και ευδιάθετοι από ποτέ!

«Εδώ, τα λέμε…! Το καλοκαίρι σας;» αρκέστηκε να γράψει η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share