Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Έκρηξη» από Απόστολο Γκλέτσο: «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά...»

Τι συνέβη και ξέσπασε;

27 Μαρτίου 2023 08:56
«Έκρηξη» από Απόστολο Γκλέτσο: «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του «έκρηξη» είχε ο Απόστολος Γκλέτσος απέναντι στο Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας πως δεν είναι δημοσιογράφος.

Ο ηθοποιός, μίλησε για την πολιτική, για τα Τέμπη αλλά ήταν και κόλαφος σχολιάζοντας τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι δημοσιογράφος!

«Θα μπορούσαν αντί για δύο μήνες να βάλουν τον σταθμάρχη, τέσσερις, έξι και οχτώ μήνες δίπλα σε κάποιον να εκπαιδευτεί και να μάθει το σύστημα, ούτε αυτό δεν έκαναν. Εγώ έχω κάνει και απεργίες πείνας. Δεν είναι μόνο αυτά που λέω, κάνω κιόλας!», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνον στο Πρωινό, αμέσως μετά το σκηνικό με το γιαούρτι, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε:

«Ο ποιος; Ποιος είναι ο Λιάγκας τώρα; Ο Λιάγκας δεν είναι δημοσιογράφος αλλά τελοσπάντων. Αν με συνέκρινε με τον Παύλο Πολάκη, τιμή μου και καμάρι μου. Δεν κάθομαι να μετράω από το πρωί μέχρι το βράδυ πόσο είναι το κοινό μου».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι:

Κόλαφος ο Λαζόπουλος για Λιάγκα: «Μου την είχε στημένη - Δεν μπορεί να παρακολουθεί που...» (Video)

Κόλαφος ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Γιώργο Λιάγκα, «καρφώνοντας» ότι το συνεργείο του, του την είχε στημένη και τονίζοντας πως δεν μπορεί να τον παρακολουθεί.

Ο ηθοποιός καταγγέλλει τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 πως συνεργείο της πρωινής εκπομπής του τον κυνηγούσε τα μεσάνυχτα για να του αποσπάσει μία δήλωση. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η 35χρονη σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα.

«Χθες βράδυ έτρωγα σε ένα μαγαζί στην οδό Πανεπιστημίου. Στις 12 τη νύχτα έφυγα και πήγα προς το σπίτι μου. Φεύγοντας, μου την έχει στημένη ένα συνεργείο, στα καλά καθούμενα, προφανώς, υποθέτω από την πρωινή εκπομπή του Λιάγκα – το κατάλαβα από την ερώτηση -, λες και ήμουν καταζητούμενος», περιγράφει ο Λάκης Λαζόπουλος.

«12 η ώρα τη νύχτα, Κυριακή προς Δευτέρα. Να μου κάνουν μία ερώτηση για κάτι που είχε πει ο Κούγιας πριν από ενάμιση μήνα», τονίζει.

«Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Με ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, η ερώτηση που τριγυρνάει στο μυαλό του Λιάγκα και στο συνεργείο του που ακολουθεί τις οδηγίες του φυσικά, είναι ποια είναι η απάντηση η δική μου στην ανοησία που είπε ο Κούγιας; Σε ερώτηση που έγινε πριν από έναν μήνα και κατά τις δικές μου πληροφορίες που μπορεί να είναι και λάθος, την υπέδειξε ο ίδιος;», παρατηρεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Κύριε Λιάγκα, που εδώ και τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε σοβαρό ρεπορτάζ και να δείξετε το μέγεθος των προβλημάτων αυτής της χώρας, θεωρείτε ότι είναι ένα από αυτά τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο Δευτέρα πρωί;», παρατηρεί στη συνέχεια.

«Θα πρότεινα στον ΑΝΤ1, που είναι ένα σοβαρό κανάλι κι έχω εργαστεί σε αυτούς, να μαζέψει τα συνεργεία γιατί δεν θεωρώ ότι ο κύριος Λιάγκας έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί πού τρώω, ποια διαδρομή ακολουθώ για την επιστροφή στο σπίτι μου», σημειώνει κλείνοντας το θέμα ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share