Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

«Λέει και ξελέει...» - «Κόλαφος» για τον Λάκη Λαζόπουλο

Καταιγισμός για τον ηθοποιό

25 Μαρτίου 2023 16:11
«Λέει και ξελέει...» - «Κόλαφος» για τον Λάκη Λαζόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επιστολή που έστειλε στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος. Με την ευκαιρία, δείτε την επίθεση του ηθοποιού στον Γιώργο Λιάγκα.

Στο podcast του, ο γνωστός σατιρικός καλλιτέχνης δήλωσε ότι δεν ξαφνιάστηκε καθόλου από αυτή την εξέλιξη, αποκάλεσε "παιδική χαρά" το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παράλληλα άφησε αιχμές κατά του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα.

"Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου που στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγύρισε στις τραμπάλες ο Πολάκης. Αποδεικνύοντας ότι ο αρχηγός λέει και ξελέει, ότι ο μεγάλος Κρητικός είναι μικρό παιδί και ζητάει συγγνώμη για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και ότι με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις ένα διαφορετικό μέλλον" είπε χαρακτηριστικά.

"Το ίδιο αστειάκι και δημιουργείται αυτή η απίστευτη βαρεμάρα και στασιμότητα του κόμματος της αντιπολίτευσης" πρόσθεσε.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:

@newsbreakgr

Λαζόπουλος: Δεν ξαφνιάστηκα που ξαναγύρισε στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης #lazopoulos #lakislazopoulos #syriza #polakis #newsbreakgr

♬ πρωτότυπος ήχος - newsbreak - newsbreak

Η επιστολή Πολάκη και η αντίδραση Τσίπρα

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε χαρακτηρίσει την επιστολή Πολάκη "γενναίας αυτοκριτικής", ενώ έκανε λόγο για πράξη πολιτικής ευθύνης από τον βουλευτή και πρώην αναπληρωτή υπουργό.

Στην επίμαχη επιστολή, ο Παύλος Πολάκης επισήμανε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να αμφισβητήσει τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο όπως σημείωνε, στηρίζει από το 2012, ενώ αναφέρθηκε και στην περιβόητη λίστα με τα πρόσωπα δημοσιογράφων για την οποία αποδοκιμάστηκε και εκτός και εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

"Η πρόθεσή μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων-δημοσιογράφων, αλλά η ανάδειξη της χειραγωγούμενης από το καθεστώς Μητσοτάκη ενημέρωσης που έχει οδηγήσει τη χώρα μας στην 108η θέση διεθνώς, χειρότερη και από αυταρχικές δημοκρατίες ή απολυταρχικά καθεστώτα" έγραφε.

«Τις σφαλιάρες εκείνες...»: «Χείμαρρος» ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Θανάση Βέγγο

Ο Λάκης Λαζόπουλος αγαπούσε και θαύμαζε πολύ τον "καλό μας άνθρωπο", Θανάση Βέγγο. Όταν του δίνεται η ευκαιρία μιλά για τον αγαπημένο ηθοποιό που άφησε το στίγμα του στον πολιτισμό. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Γωγώς Μπρέμπου για τον γνωστό ηθοποιό.

Μία από αυτές τις φορές ήταν και όταν συμπληρώθηκαν οχτώ χρόνια από την απώλειά του. Τότε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ αποκάλυψε κάποια περιστατικά που βίωσε δίπλα του όντας συγκινημένος, ένα εκ τψν οποίων κάτι που το εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για τον Κώστα Χατζηχρήστο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share