Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Καταιγισμός» από τον Λάκη Λαζόπουλο - «Πόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί...»

Χείμαρρος ο ηθοποιός

14 Μαρτίου 2023 19:47
«Καταιγισμός» από τον Λάκη Λαζόπουλο - «Πόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκεια του είτε μέσω σάτυρας, είτε μέσω του podcast του, μέσω του οποίου έχει σχολιάσει διάφορα πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως την παλιά «αγαπημένη» του Μιμή Ντενίση.

Πρόσφατα, ο ηθοποιός εξαπέλυσε πυρά και κατά του Νίκου Κοκλώνη χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

Δείτε εδώ τα λόγια του:

«Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένας πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου ψάχνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ. "Έλα αγάπη μου, ελάτε", "ταλέντα μου εσείς", "αγάπη μου", "λατρεία μου". Δεν μπορώ άλλο αγάπες, δεν μπορώ άλλο λατρείες».

«Αλλαξοπίστησε» ο Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, γιατί…»

«Αλλαξοπίστησε» ο Λάκης Λαζόπουλος και ήταν άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το λόγο που δεν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα του ηθοποιού.

Ως ένα κόμμα που εφαρμόζει δεξιές πολιτικές περιέγραψε το ΣΥΡΙΖΑ ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ υπονόησε ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφίσει το συγκεκριμένο κόμμα.

«Αν ένα κόμμα το ψηφίσεις και δεν κάνει αυτά που είπε δεν το ψηφίζεις», απάντησε ο παρουσιαστής.

Στο ερώτημα του Γιώργου Παπαδάκη: «Άρα δεν θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ», ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ψηφίζω ποτέ συντηρητικές παρατάξεις».

Επίσης σχολίασε ότι κάνει σάτιρα και όχι προπαγάνδα. «Στην Ελλάδα προπαγάνδα κάνουν οι δημοσιογράφοι» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «95 στους 100 δημοσιογράφους έχουν την ίδια άποψη. Αυτοί κάνουν προπαγάνδα».

Λάκης Λαζόπουλος και πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ

Για το θέμα που προέκυψε με το ενδεχόμενο να πάει στην ΕΡΤ έκανε λόγο για στοχευμένα δημοσιεύματα που προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα.

«Καταρχήν, εγώ δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ. Δεύτερον, δεν έχω πληρωθεί από το δημόσιο ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω και τώρα. Τρίτον, είναι σχεδιασμοί κομμάτων που σκέφτονται που μπορώ να πάω, βγάζουν μια φήμη μόνη τους, την δίνουν την πληροφορία και μετά υποσκάπτουν την οποιαδήποτε περίπτωση να πάω εγώ εκεί.

Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Είναι απλώς ένα άγχος ενός κόμματος το οποίο δεν θέλει να υπάρχω σε καμία εκπομπή εγώ, πουθενά, σε κανένα κανάλι, να μη μιλάω. Σιωπή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share