Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Δεν έκανα το χατίρι κανενός..» - Ξεκαθάρισε την θέση του ο Λάκης Λαζόπουλος

«Δεν έκανα καμία παραχώρηση...»

15 Μαρτίου 2023 17:35
«Δεν έκανα το χατίρι κανενός..» - Ξεκαθάρισε την θέση του ο Λάκης Λαζόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είχε συναντήσει πριν λίγο καιρό ο Λάκης Λαζόπουλος , στα πλαίσια της εκπομπής Fishy στο MEGA, όπου και συζήτησαν για όλα και για όλους! Σε πρώτο πλάνο, δε, το επιτυχημένο του εγχείρημα “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη σχέση της κόρης του Λάκη Λαζόπουλου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Θα επιμείνω στο ότι δεν υπάρχουν όρια στη σάτιρα. Αν υπάρχουν όρια, το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι ποιος τα βάζει. Τα βάζει μία μήνυση; Μια αγωγή; Ποιος έβαλε όρια στον Αριστοφάνη; Ο Κλέων κι η εξουσία. Η εξουσία δεν θέλει εκ των πραγμάτων τη σάτιρα, δεν της αρέσει.

Είναι ο φακός, ο οποίος τη δείχνει ακριβώς πως είναι. Ασφαλώς και δεν έχω μετανιώσει για απολύτως τίποτα. Και να γυρίσουν πίσω θα δούνε ότι εγώ είπα την αλήθεια μου. Δεν λέω ότι λέω αντικειμενικά, αλλά όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Πάντως δεν με έβαλε κανένας, δεν έκανα το χατίρι κανενός κι από την ώρα που δεν θα μπορούσα να λέω αυτά που θέλω, δεν έκανα καμία παραχώρηση.

Από την ώρα που ενοχλήθηκαν, πήραν μια απόφαση κι είπαν αυτός έξω… Επειδή όμως εγώ δεν είχα στο μυαλό αυτό που οι άλλοι φαντάζονται ότι έχω λόγω αυτής της ακροαματικότητας και της δύναμης, έκαναν το λάθος να θεωρούν ότι εγώ είμαι εχθρός τους προσωπικός.

Εγώ έκανα αυτό που ήθελα να κάνω» σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

"Λάβρος" η Άντζελα Δημητρίου: "Είσαι ένας απαίδευτος άνθρωπος..." - Τα έχωσε στον Λάκη Λαζόπουλο η ερμηνεύτρια

Για τον τρόπο που της έχουν φερθεί όλα αυτά τα χρόνια οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των τηλεοπτικών εκπομπών είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άντζελα Δημητρίου. Με την ευκαιρία, δείτε άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Λευτέρη Πανταζή.

"Αυτό τον χείμαρρο μου τον κόψατε εσείς, οι δημοσιογράφοι. Το σινάφι σας και κάποιοι εμμονικοί τύποι του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Λαζόπουλος έκαναν μεγάλο κακό στη δουλειά μου. Με κορόιδεψαν, με επέκριναν, με κατέκριναν, όχι μία αλλά πολλές φορές και με διάφορους τρόπους” δήλωσε χαρακτηριστικά η “λαίδη” του ελληνικού τραγουδιού και συνέχισε: “Ουδέποτε δήλωσα ότι είμαι του πανεπιστημίου και ουδέποτε υποδύθηκα τη μορφωμένη και την πολυμαθή. Το να παίρνεις όμως ένα μειονέκτημα κάποιου ανθρώπου και να το κάνεις σημαία σημαίνει ότι είσαι ένας απαίδευτος άνθρωπος, ένα τούβλο, όση μόρφωση κι αν έχεις και όσα πτυχία κι αν έχεις κορνιζάρει στους τοίχους σου".

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου που αναφέρθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share