Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

"Βέλη" Νίκου Μουτσινά κατά Φαίης Σκορδά: «Επειδή βγαίνεις στην τηλεόραση...» (Video)

«Ένα πρόσωπο το οποίο εκτίθεται...»

21 Μαρτίου 2023 17:54
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου, μετά τις απαντήσεις που έδωσε σε δημοσιογράφο της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» σημείωσε: «Είναι πάρα πολύ ωραίο να θες να στηρίξεις τους συνεργάτες σου, το επικροτώ, το καταλαβαίνω 100% αλλά μέχρι ένα όριο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έπαθε αυτό η Φαίη, που συνήθως δεν παθαίνει… Δεν καταλαβαίνω τι ήταν αυτό, ότι η δημοσιογράφος… Άλλαξε η φάτσα της. Εκεί μένω. Τι εννοείτε;

Άρα εσύ Φαίη, επειδή βγαίνεις στην τηλεόραση, δίνεις το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να σε ρωτήσει το ο,τιδήποτε; Αυτό λέμε; Αυτό είναι το δικαίωμα; Όχι φυσικά. Ένα πρόσωπο το οποίο εκτίθεται, θα βγουν οι δημοσιογράφοι να κάνουν ερωτήσεις. Μπορεί το πρόσωπο αυτό να μην απαντήσει, να είναι αγενής, να μην είναι αγενής, να κάνει ό,τι θέλει, να κάνει τα χέρια έτσι, γιατί πάντα μιλάμε για τον ανθρώπων που ήδη μιλάνε και παθαίνουν τρέλα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πάει να γίνει η τρέλα με τους δημοσιογράφους. Δεν μειώνει κανείς τη δουλειά τους, θα πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι οι υπόλοιποι ότι υπάρχουν όρια. Δεν θεωρώ ότι το έκανε για να την προσβάλει, μπορεί να μην έχει πολύ χιούμορ ο Ντάνος. Ο άνθρωπος το θεώρησε χιούμορ. Δεν τράβηξε χειρόφρενο να φέρει γυροβολιά. Την προσέβαλε δηλαδή; Δεν το κατάλαβα ρε παιδιά! Δεν θα μιλάω με άνθρωπο ε; Ποιον θα χαιρετήσω; Μόνο εσάς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share