Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Αποκαθήλωση» για την Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Την μισώ, δεν την θέλω...»

Ευθεία επίθεση για την ηθοποιό

3 Μαρτίου 2023 16:52
«Αποκαθήλωση» για την Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Την μισώ, δεν την θέλω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν το μεγαλύτερο sex symbol της εποχής της με την γοητεία της να έχει κάψει πολλές καρδιές. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός μεγιστάνας έκανε σαν τρελός από έρωτα για εκείνη.

Μεγαλώνοντας δεν έχασε ποτέ την γοητεία και το ταπεραμέντο της, ενώ δεν διστάζει να ντύνεται με φανταχτερά ρούχα όπως έκανε πάντα.

Αυτό φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους, όπως την γνωστή performer Τάνια Κέλλυ, η οποία μόνο μέλι δεν έσταξε για την Ζωζώ Σαπουντζάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

"Την μισώ τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Την μισώ και την σιχαίνομαι. Είναι 80 χρόνων, λέμε 80, 100 χρόνων και βγαίνει με τα μπούτια έξω, γυμνή. Έχεις δει καμιά 80χρονη να βγαίνει με τα μίνι που βγαίνει αυτή; Δεν τη χωνεύω, είναι κακιά γυναίκα. Δεν τη θέλω καθόλου την κοντή. Την μισώ. Άσε μια φορά που την είδα κάπου και μύριζε ναφθαλίνη. Το ρούχο που φόραγε ήταν από ναφθαλίνη», δήλωσε η Τάνια Κέλλυ. Τι λέτε; Θα έχουμε αντιδράσεις ή απάντηση από την Ζωζώ ή όχι;"

Όλα στο φως για την Ζωζώ Σαπουντζάκη - Σπάνια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Ανδρέα Πολίτη

Με το αξεπέραστο ταμπεραμέντο της και το φινετσάτο μπρίο, η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξακολουθεί να υπερασπίζεται στο έπακρο τον τίτλο της "Βασίλισσας της Νύχτας". Η Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια σημειώνοντας θριαμβευτική πορεία σε γνωστά μαγαζιά της Αμερικής την δεκαετία του 1960, όπου και ταξίδεψε έπειτα από μια ερωτική απογοήτευση που τελικά δεν οδηγήθηκε ποτέ σε γάμο, επιστρέφει στην Ελλάδα με την φήμη της διεθνούς σταρ υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Φίνο για μια σειρά ταινιών και επιτυχημένων μουσικών και θεατρικών εμφανίσεων. Με την ευκαιρία, δείτε το βάρος της ηθοποιού στα 89 της.

Παρά την επιτυχημένη πορεία της επαγγελματικής της καριέρας, η προσωπική ζωή της ηθοποιού αν και ήταν γεμάτοι θαυμαστές, παρέμενε άδεια από έναν έμπιστο και στοργικό σύντροφο. Αυτά ώσπου να γνωρίσει τυχαία τον δεύτερο σύζυγό της, Ανδρέα Πολίτη, σε μια συνάντηση στο σπίτι της αγαπημένης της αδερφής, Βάσως. Ως δικηγόρος ο Ανδρέας Πολίτης αναλαμβάνει κάποιες φορολογικές υπόθεσης της σταρ, με την απλή συνεργασία για τα νομικά ζητήματα να εξελίσσεται σε φλογερό φλερτ, αλλά και σε γάμο που διήρκησε περισσότερα από 20 χρόνια.

Την ρετρό ιστορία του εμβληματικού ζευγαριού της εγχώριας showbiz έφερε ξανά στην επιφάνεια ο συλλέκτης σπάνιων ντοκουμέντων, Άρης Λουπάσης, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ασπρόμαυρο κλικ από την γαμήλια τελετή των δέκα ατόμων στον λόφο Φιλοπάππου. Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία εμφανίζεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη ντυμένη νύφη, μέσα σε ένα εκπληκτικό νυφικό σε boho ύφος με μεγάλα κεντημένα λουλούδια, δημιουργία του επί χρόνια συνεργάτη της Φώτη Πετρόπουλου. Το νυφικό look συμπληρώθηκε με λουλούδια στα μαλλιά, τα οποία ήταν πιασμένα σε χαμηλό κότσο. Ο μεγάλος σταυρός στον λαιμό και η ιδιαίτερη ανθοδέσμη που κρατούσε στα χέρια ολοκλήρωσαν την κομψή και λιτή της εμφάνιση.

"Επιθυμία της είναι το μυστήριο του γάμου να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την παρουσία λίγων συγγενών και αγαπημένων συναδέλφων που δεν ξεπερνούν σε αριθμό τους δέκα. Όπως δηλώνει την περίοδο αυτή η Ζωζώ, είναι πολύ ευτυχισμένη καθώς βρήκε τον άνθρωπο που γύρευε σε όλη την ζωή της, κάτι ολοκληρωμένο και ωραίο. Την επόμενη μέρα το ζευγάρι αποφασίζει να φύγει για ένα μήνα στο εξωτερικό για τον μήνα του μέλιτος και επιστρέφοντας να προσκαλέσει σε μια μεγάλη γιορτή στο θρυλικό σπίτι στην Κινέττα, αγαπημένους φίλους και συναδέλφους.

Η αγαπημένη ηθοποιός βιώνει υπέροχες οικογενειακές στιγμές με έναν άνθρωπο που στέκεται σαν βράχος δίπλα της τόσο στις επιτυχίες όσο και σε δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ο χαμός του την καταρρακώνει κυριολεκτικά και το βράδυ της κηδείας αναγκάζεται να εμφανιστεί στην σκηνή του θεάτρου Σούπερ Σταρ όπου συμπρωταγωνιστεί με τους Ντίνο Ηλιόπουλο και Ανδρέα Ντούζο, προκειμένου να μην ακυρωθεί η παράσταση. Με ιδιαίτερη συγκίνηση θυμάται πάντα την στιγμή όπου ο Ντίνος Ηλιόπουλος της σφίγγει έντονα το χέρι πάνω στην σκηνή για να της δώσει δύναμη να συνεχίσει μέχρι το τέλος της παράστασης" σημειώνει μεταξύ άλλων στην λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share