Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δε θα το πιστεύετε: Αυτό είναι το βάρος της Ζωζώς Σαπουντζάκη - Με αυτές τις τροφές μένει στα ίδια κιλά στα 90 της

Ένα αληθινό υπόδειγμα ομορφιάς

23 Φεβρουαρίου 2023 17:42
Δε θα το πιστεύετε: Αυτό είναι το βάρος της Ζωζώς Σαπουντζάκη - Με αυτές τις τροφές μένει στα ίδια κιλά στα 90 της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι από μόνη της ένας «μύθος» για όλη την χώρα, με τη διαδρομή της να είναι αναμφισβήτητη, παραμένοντας έως και σήμερα εντυπωσιακή με το πώς καταφέρνει να διατηρηθεί, κοντεύοντας να κλείσει τα 90 της χρόνια, κάτι που πάντως δεν αρέσει σε ορισμένους.

Σχολιάζοντας την ηλικία της, η Ελένη Μενεγάκη έχασε τα λόγια της, μιλώντας για εκείνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

«Η Ζωζώ είναι κινητή ενέργεια… Τα χρόνια δεν υπάρχουν για την Γωγώ, εεε τη Ζωζώ. Η Ζωζώ είναι κοριτσάκι και κοριτσάκι θα μείνει… Διάβαζα πόσο χρονών έγινε και έλεγα έχει τόση ενέργεια και διάθεση για ζωή που δεν πρέπει να την μετράμε με χρόνια… Η ίδια παραμένει στα ίδια κιλά από τα είκοσί της στα 56. Την έχετε δει ποτέ με άλλα κιλά;».

Η απλή διατροφή που την κρατά σε φόρμα

Η Ζωζώ Σαπουτνζάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» πέρα από τα μυστικά ομορφιά της δεν δίστασε να αποκαλύψει και την διατροφή που ακολουθεί καθώς στα 89 της χρόνια παραμένει άκρως εντυπωσιακή.

Πρωινό

1 με δυο φρυγανιές με μέλι

1 πορτοκαλάδα

1 καφέ

Μεσημεριανό

«Το μεσημέρι δεν τρώω και το ξεχνάω. Καμιά φορά που το θυμάμαι μπορεί να πονάει το στομάχι μου και να φάω τυράκι με μια φρυγανιά.»

Βραδινό

«Το βράδυ συνήθως μπορεί να είμαι καλεσμένη οπότε θα πάω να φάω».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share