Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης έκανε σαν τρελός...»

Τι αποκάλυψε;

3 Νοεμβρίου 2022 18:09
«Βόμβα» Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης έκανε σαν τρελός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο Dot είχε βρεθεί πριν καιρό η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, αλλά και τους Αριστοτέλη Ωνάση και Σταύρο Νιάρχο. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο σύντροφός της με τον οποίο συγκατοικεί πάνω από 20 χρόνια!

«Με τον Αλέξανδρο Ωνάση γνωριστήκαμε σε ένα κέντρο που είχε έρθει με τους φίλους του. Με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε μια σαμπάνια και καθίσαμε… Την άλλη μέρα ήρθε από το σπίτι μου και με πήρε για να πάμε να φάμε στη Γλυφάδα. Με κοίταζε, με θαύμαζε, σαν τρελός έκανε. Ήταν και μικρός, ήταν 17 ετών τότε κι εγώ 19», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Για τον Αριστοτέλη Ωνάση, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: «Θυμάμαι χορεύαμε ένα βράδυ, ήταν πολύ ερωτευμένος με την Κάλλας, και μου έλεγε διάφορα πράγματα, είχαν τσακωθεί. Αλλά ήταν κύριος! Καθόταν ο Ωνάσης σε ένα τραπέζι με 20 άτομα και ο Νιάρχος μόνος του. Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι».

Δείτε το βίντεο

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτοί είναι οι χρυσοί κληρονόμοι της – Το διαμέρισμα στην Αεροπαγίτου και τα ακίνητα

Είναι μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στην ελληνική showbiz και έχει γράψει την δική της ιστορία στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα γνωστής εκπομπής και παραχώρησε μία αποκαλυπτική στο περιοδικό «Χάι» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιοι θα πάρουν την περιουσία της, καθώς δεν έχει κάνει διαθήκη ακόμη.

Δείτε επίσης: Απίστευτη αποκάλυψη - Η κρυφή σχέση της Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Αριστοτέλη Ωνάση

Βγάλατε χρήματα από την ομολογουμένως τεράστια και αξιοζήλευτη καριέρα σας;

Χρήματα έβγαλα πάρα πολλά! Καταρχήν το σπίτι στην Κινέτα μου στοίχισε πάρα πολύ. Είμαι όμως σπάταλη, γιατί έχω τεράστιο βεστιάριο. Δεν θα βάλω ποτέ κάτι παλιό σε κάποια δουλειά, αλλά θα ράψω κάτι καινούργιο. Είναι αρρώστια αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να κρατήσω χρήματα.

Έχετε κάνει διαθήκη;

Δεν έκανα. Έχω ανίψια και θα μοιραστούν ό,τι έχω. Έχω και ένα διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Είχα άλλα 3-4 τα οποία νοίκιαζα. Μετά άρχισα να τα πουλάω.

Γιατί τα πουλήσατε;

Δεν ξέρω γιατί. Είχα-τρέλα, δεν ήμουν στα οικονομικά καλή, η μάνα μου όσο ζούσε, με βοηθούσε. Τα έτρωγα τα χρήματα στον εαυτό μου, να βγω ωραία, να πάρω κοσμήματα. Όλα αυτό βέβαια, πάντα για τη δουλειά μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share