Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια: Αυτός είναι ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη (photos)

Το αποκάλυψε η ίδια!

28 Οκτωβρίου 2022 11:48
Είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια: Αυτός είναι ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη (photos)
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/10) η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε για την πολυτάραχη ζωή της, αλλά και τα προσωπικά της.

Η ίδια αποκάλυψε πως έκανε δύο γάμους, ωστόσο ο πρώτος ήταν μια αποτυχία, καθώς η μητέρα της την είχε παντρέψει με έναν πολύ μεγαλύτερο της άνδρα που ήταν γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Με την ευκαιρία δείτε την εξομολόγηση που έκανε για το παιδί που έχασε.

Μάλιστα, η 89χρονη δε δίστασε να εξομολογηθεί πως τα τελευταία 24 χρόνια βρίσκεται σε σχέση και συγκατοικεί με τον άνθρωπό της.

Δείτε φωτογραφίες τους:

σύντροφος Ζωζώς Σαπουντζάκη ηρώδειο

σύντροφος Ζωζώς Σαπουντζάκη μάσκες

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτοί είναι οι χρυσοί κληρονόμοι της – Το διαμέρισμα στην Αεροπαγίτου και τα ακίνητα

Είναι μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στην ελληνική showbiz και έχει γράψει την δική της ιστορία στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα γνωστής εκπομπής και παραχώρησε μία αποκαλυπτική στο περιοδικό «Χάι» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιοι θα πάρουν την περιουσία της, καθώς δεν έχει κάνει διαθήκη ακόμη.

Δείτε επίσης: Απίστευτη αποκάλυψη - Η κρυφή σχέση της Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Αριστοτέλη Ωνάση

Βγάλατε χρήματα από την ομολογουμένως τεράστια και αξιοζήλευτη καριέρα σας;

Χρήματα έβγαλα πάρα πολλά! Καταρχήν το σπίτι στην Κινέτα μου στοίχισε πάρα πολύ. Είμαι όμως σπάταλη, γιατί έχω τεράστιο βεστιάριο. Δεν θα βάλω ποτέ κάτι παλιό σε κάποια δουλειά, αλλά θα ράψω κάτι καινούργιο. Είναι αρρώστια αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να κρατήσω χρήματα.

Έχετε κάνει διαθήκη;

Δεν έκανα. Έχω ανίψια και θα μοιραστούν ό,τι έχω. Έχω και ένα διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Είχα άλλα 3-4 τα οποία νοίκιαζα. Μετά άρχισα να τα πουλάω.

Γιατί τα πουλήσατε;

Δεν ξέρω γιατί. Είχα-τρέλα, δεν ήμουν στα οικονομικά καλή, η μάνα μου όσο ζούσε, με βοηθούσε. Τα έτρωγα τα χρήματα στον εαυτό μου, να βγω ωραία, να πάρω κοσμήματα. Όλα αυτό βέβαια, πάντα για τη δουλειά μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share