Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου: «Έπεσα κάτω και χτύπησα...» - Πρόβλημα υγείας για την παρουσιάστρια

«Αναγκάστηκα να πάρω...»

23 Ιανουαρίου 2023 19:14
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου: «Έπεσα κάτω και χτύπησα...» - Πρόβλημα υγείας για την παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου όπου ξεκίνησε με άσχημη διάθεση την εβδομάδα καθώς όπως αποκάλυψε είχε ένα πρόβλημα υγείας. Παράλληλα, στην κάμερα του “Breakfast at Star” και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη ο αδερφός της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνος, μιλώντας τόσο για τη σχέση που έχει με την αδερφή του όσο και για τα επαγγελματικά του πλάνα

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό της ότι έχει λαρυγγίτιδα και κανονικά πρέπει να κάνει αφωνία. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά όπως εξήγησε έπεσε και χτύπησε με αποτέλεσμα να είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

«Καλή εβδομάδα, είμαι με λαρυγγίτιδα. Αναγκάστηκα να πάρω κορτιζόνη. Μετά έπεσα κάτω και αναγκάστηκα να κάνω και στο χέρι κορτιζόνη, έπαθα μια κάκωση. Πήγα όμως σε πολύ καλούς γιατρούς όχι σε ψευτογιατρούς», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δριμύ «κατηγορώ» Τζωρτζέλας Κόσιαβα σε Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι κακή παρουσιάστρια και κακή συνεργάτιδα»

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα για την Κατερίνα Καινούργιου έκανε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μέσα από τον αέρα της εκπομπής της «Όλα εδώ».

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να...» - Η συγκίνησή της για την απόκτηση παιδιού (Video)

Συγκεκριμένα, η πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου στο Open τη χαρακτήρισε «κακή παρουσιάστρια» και είπε πως την τηλεοπτική της επιτυχία την οφείλει στον αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη και τη δυνατή ομάδα.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα για Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι κακή παρουσιάστρια»

«Το ότι κάθεται στη θέση της παρουσιάστριας, που για εμένα είναι μια κακή παρουσιάστρια και κακή συνεργάτιδα, δείχνει ότι μόνο χαζή δεν είναι», είπε αρχικά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα για την Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει λόγο για «είλωτες», εξηγώντας πως την εποχή που δούλευε μαζί της «ήμασταν μια μικρή ομάδα που δουλεύαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στις τηλεοπτικές επιτυχίες που έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου όλα αυτά τα χρόνια, είπε πως «η Καινούργιου έχει έναν Θέμη Μάλλη (σ.σ.: τον αρχισυντάκτη των εκπομπών της), ο οποίος αν αύριο δεν βρίσκεται στον χώρο, δεν ξέρει αν θα βρει κάποιον άλλον να τη φτιάχνει όπως την έφτιαξε».

«Έχει ομάδα δυνατή πάντα από πίσω της, που δουλεύουν σαν τους είλωτες και τελείωσε η ιστορία. Γιατί πρέπει τα πράγματα να τα λέμε με το όνομά τους», τόνισε σε άλλο σημείο.

«Η επιτυχία για εμένα είναι στην αρχισυνταξία και την ομαδάρα», κατέληξε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Υπενθυμίζεται πως η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, που συνεργαζόταν επί χρόνια με την Κατερίνα Καινούργιου, έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον δημοσιογραφικό όμιλο 21 ADMEDIA στη Λάρισα και έχει αναλάβει τον ρόλο της διευθύντριας προγράμματος του FORMedia TV. Εκεί παρουσιάζει και την εκπομπή «Όλα εδώ», μέσα από την οποία εξαπέλυσε τα «πυρά» της για την Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share