Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ανεπίτρεπτη» - Απίστευτο ξέσπασμα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα της εκπομπής

Ο κακός χαμός στην Super Katerina

10 Ιανουαρίου 2023 12:01
Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ανεπίτρεπτη» - Απίστευτο ξέσπασμα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα της εκπομπής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένταση στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος αποχώρησε από το πλατό της Super Κατερίνα, ωρυόμενος! Με την ευκαιρία, δείτε την ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο της.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, η οποία απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο τον ρώτησε «πόσες ώρες μιλούσες;», τη στιγμή που εκείνος έλεγε ότι στα 30 χρόνια του αφιερώματος του ΑΝΤ1 του έκαναν κάποιες ερωτήσεις που απαντούσε για διάφορες εκπομπές του καναλιού.

«Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέρφια σου. Να πεις πόσες ώρες στα ξαδέρφια σου, καλοπροαίρετα» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκνευρισμένος, με τη δημοσιογράφο να εξηγεί ότι άλλο εννοούσε.

Ελάχιστα λεπτά μετά, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο τι έχει κι εκείνος αποχώρησε φωνάζοντας στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου ότι είναι ανεπίτρεπτη. «Μην μου κάνετε μηνύματα έξω, θέλω τον Ανδρέα μέσα γιατί αυτή τη στιγμή θα την πληρώσω πάλι εγώ. Φέρτε μου τον Ανδρέα μέσα για να δούμε τι τον έχει ενοχλήσει. Δεν μου αρέσει να φεύγει κανένας συνεργάτης και ειδικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος». Στη συνέχεια πέρασε σε διαφημίσεις…

«Πάγωσαν» όλοι με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πλατό: «Λέω εγώ κάτι και εσύ μου απαντάς...»

Αρκετές εντάσεις, σπόντες και διαφωνίες είδαμε να σημειώνονται στην σημερινή (16/12) εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπως για παράδειγμα μεταξύ της ίδιας και του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ωστόσο, σε αμηχανία ήρθε ξανά και λίγο αργότερα η παρουσιάστρια, μια αφορμή μιας αναφορά που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Ρούλα Κορομηλά. Συγκεκριμένα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του J2US στο οποίο θα παραβρεθεί, ο Ανδρέας Μικρούτσικος την προσκάλεσε να πάνε μαζί στο «Σπίτι με το Mega» ωστόσο αυτό την έφερε σε δύσκολη θέση.

Ο αμήχανος διάλογος Μικρούτσικου - Καινούργιου

Α.Μ: Θα σε πάρω να πάμε στη Ρούλα.

Κ.Κ: Εγώ θα πάω στον Νίκο… και γενικότερα στηρίζω τους ανθρώπους που με στηρίζουν που κάνουν τις επιτυχίες.

Α.Μ: Ωραία… τα παίρνετε όλα στα σοβαρά ε;

Κ.Κ: Εκείνο που λέω στα σοβαρά είναι ότι το συγκεκριμένο show είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, άσχετα αν ο Νίκος είναι φίλος μου ή όχι.

Α.Μ: Λέω κάτι και μου απαντάς λογικά λες και το ‘πα κι εγώ σοβαρά.

Κ.Κ: Δεν έχω θέμα αλλά δεν θα πήγαινα όποιος κι αν ήταν απέναντι από τον Νίκο… και ηθικά. Αρχικά δεν θα με καλούσε. Ούτε κι εμένα θα μου άρεσε ο Νίκος να βγει στην απέναντι εκπομπή. Και τον βλέπω κι είναι στον Λιάγκα τελικά! (γέλια)

Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Νίκου Κοκλώνη είναι αρκετά δυνατή και όμορφη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως μαζί έχουν... παρακολουθήσει σύντροφο της πρώτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share