Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Κάρφωσε" την Κατερίνα Καινούργιου ο ίδιο της ο αδελφός: «Προφανώς και της έχω πει ότι...» (Video)

«Λέω πάντα και έντονα κιόλας αν δεν...»

18 Ιανουαρίου 2023 19:44
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα του “Breakfast at Star” και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη ο αδερφός της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνος, μιλώντας τόσο για τη σχέση που έχει με την αδερφή του όσο και για τα επαγγελματικά του πλάνα. Ενώ, ένα πρωτοφανές ξέσπασμα για την Κατερίνα Καινούργιου έκανε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μέσα από τον αέρα της εκπομπής της «Όλα εδώ».

Ο Καινούργιος υποδέχτηκε την εκπομπή στο εστιατόριό του και επεσήμανε ότι δεν είχε ποτέ πλάνα να βρεθεί σε μία θέση μπροστά από το γυαλί. «Ήμουν τελείως εκτός φώτων και δεν μου άρεσε ποτέ. Δεν μου αρέσουν τόσο πολύ οι κάμερες. Ήμουν πάντα εκτός και δε μου άρεσε καθόλου. Στην κοινωνικοποίησή μου και με τις παρέες μου δεν είμαι ντροπαλός αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με κάμερα ναι, είμαι» δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αδερφή του.

«Όταν ήμασταν μικροί τσακωνόμασταν περισσότερο, μεγαλώνοντας τα βρήκαμε» είπε αρχικά και τόνισε πως «Δεν έχω φάει από τα χέρια της αδελφής μου. Δεν έχει τύχει. Ισχύει ότι όταν ήμασταν μικρά με φώναζε “Έλενα” γιατί δεν ήθελε αδερφό αλλά αδερφή. Το αστείο είναι ότι το είχε πει και στον αέρα αυτό κάποια στιγμή και με έπαιρναν οι φίλοι μου και μου έλεγαν, “έλα Έλενα, τι κάνεις;” και γελάγανε και το κλείνανε».

Μιλώντας για τη σχέση που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με την αδερφή του, ο Καινούργιος υπογράμμισε πως «Προφανώς και της έχω πει ότι δε χρειάζεται να τα λέει και όλα στον αέρα. Και τη συμβουλεύομαι και με συμβουλεύεται. Εμπιστευόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό». Στο ίδιο πλαίσιο αναφέρθηκε και στις κατά καιρούς σχέσεις που έχει δημοσιοποιήσει η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας ότι «Θα είναι τυχερός ο σύζυγός της. Εννοείται, το λέω πάντα και έντονα κιόλας αν δεν εγκρίνω σύντροφό της» είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share