Ενθουσιασμένη η Δανάη Μπάρκα: Ανακοίνωσε τo νέο επαγγελματικό βήμα της και δεν πάει ο νους σας τι είναι

Σε ένα εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό πεδίο αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της η Δανάη Μπάρκα, κάνοντας ένα βήμα που την απομακρύνει από όσα την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στην υποκριτική και την τηλεοπτική παρουσίαση.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στο TikTok ότι πλέον έχει αναλάβει τη διαχείριση της ξενοδοχειακής επιχείρησης που διατηρεί στη Μάνη η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου. Πρόκειται για ένα σχέδιο που, όπως εξήγησε στους διαδικτυακούς της ακολούθους, υπήρχε στο μυαλό της εδώ και περίπου πέντε χρόνια, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να το πραγματοποιήσει νωρίτερα εξαιτίας των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της.
Μπαίνοντας πλέον στην καθημερινότητα μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης, διαπίστωσε ότι οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που αρχικά είχε φανταστεί. Στο διάρκειας περίπου έντεκα λεπτών βίντεο παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια επιχείρηση, ούτε το πλήθος των διαδικασιών που απαιτούνται αρκετούς μήνες πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου.
Όπως περιέγραψε, η προετοιμασία για ένα ξενοδοχείο που πρόκειται να ανοίξει τον Μάιο μπορεί να αρχίζει ήδη από τον Οκτώβριο. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα ήταν η στελέχωση, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, η εύρεση προσωπικού έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη. Υπήρχε, πάντως, ήδη ένας βασικός πυρήνας συνεργατών πάνω στον οποίο μπορούσε να στηριχθεί.
Ο ρόλος του συντρόφου της, η περιοδεία και η εγκυμοσύνη
Καθοριστική για να πάρει τελικά την απόφαση αποδείχθηκε και η στήριξη του συντρόφου της. Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε ότι το αγόρι της έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μετατρέψει σε πράξη κάτι που συζητούσε επί χρόνια, ενθαρρύνοντάς την να αξιοποιήσει αυτό που ήδη υπήρχε και να ανακαλύψει στην πράξη τι σημαίνει η διαχείρισή του.
«Δεν ήξερα πώς λειτουργεί μια επιχείρηση, πόσα πράγματα κρύβονται από πίσω, πόσα πράγματα πρέπει να οργανωθούν από τον Οκτώβρη για να ανοίξει κάτι τον Μάιο. Δεν υπήρχε προσωπικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις πλέον ανθρώπους. Είχε δημιουργηθεί όμως μια ομάδα, ένας πυρήνας από συνεργάτες που είχαμε. Θα σας πω ότι το αγόρι μου έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση, στο να καταφέρω αυτό που έλεγα χρόνια να πω “το έχουμε, πάμε να δούμε τι σημαίνει αυτό», είπε αρχικά.
Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, το ξενοδοχείο παρέμενε προτεραιότητά της: «Ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου και έρχεται η είδηση ότι ο Ζαμπέτας, δηλαδή η παράστασή μας, θα πάει περιοδεία. Ήταν νομίζω Γενάρης. Εμείς είχαμε ήδη κανονίσει και έναν γάμο, οπότε αντιλαμβάνεστε και πάλι έπεσαν όλοι μαζί. Αλλά και πάλι είπα όχι. Εμένα η προτεραιότητά μου είναι το ξενοδοχείο και μετά θα κάνω όλα τα άλλα που έχω άλλα πέντε, έξι, δεκαπέντε, σαράντα τρία όνειρα», σημείωσε.
Διαβάστε επίσης
Συνεχίζοντας, χαρακτήρισε προσωπική νίκη την απόφασή της να απομακρυνθεί από την έκθεση χωρίς να κάνει δουλειές από ανάγκη, ενώ μέσα στις μεγάλες αλλαγές της ζωής της έμαθε ότι είναι έγκυος: «Την άλλη μια νίκη μου θεωρώ ότι είναι ότι μετά από τόση έκθεση είπα “ναι, μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό για ένα χρόνο ή για δύο χρόνια” και δεν θα χρειάζεται να εκτίθεμαι ή να κάνω μια δουλειά απλά για να την κάνω ή να μπαίνω σε μια αρένα που δεν μου άρεσε απλά για να μπω και λοιπά. Οπότε είχα διάφορες μικρές νίκες ψυχολογικά και ανθρώπινα μέσα στη χρονιά. Μαθαίνω ότι είμαι και έγκυος. Φυσικά με πολύ χαρά. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι μέσα σε όλες τις αλλαγές, την περιοδεία που ερχόταν, ένα νέο ξεκίνημα – στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου αλλά και με το αγόρι μου πια, που έγινε τρομερός σύμμαχος σε όλο αυτό για την επιχείρησή μας, έσκασε και αυτό, το οποίο δεν ήξερα τι θα μου φέρει».






0 ΣΧΟΛΙΑ