Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Θα παντρευτώ το Μάιο...» - Ανακοίνωσε το γάμο στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου

«Στις 27 του μήνα...»

6 Ιανουαρίου 2023 12:22
«Θα παντρευτώ το Μάιο...» - Ανακοίνωσε το γάμο στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν υπάρχουν μονάχα γέννες, που έρχονται στη showbiz, αλλά και ένας γάμος, ο οποίος ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζει τις διαδικασίες του παραμυθένιου θρησκευτικού γάμου του. Μετράνε μερικά χρόνια κοινής πορείας και είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα.

«Παντρεύομαι 27 Μαΐου. Έχουμε βρει που θα γίνει ο γάμος αλλά δεν θα τον αποκαλύψω, θα γίνει όμως στην Αθήνα. Έχω φορέσει πάρα πολύ νυφικά και λόγω δουλειάς, οπότε δεν είχαν φανταστεί ποτέ το νυφικό μου, μέχρι που πήγα να κάνω ραντεβού που το προηγούμενο βράδυ που μου ήρθε σαν αναλαμπή και είπα "έτσι θέλω να είναι". Είναι ένας οίκος από το εξωτερικό», αποκαλύφθηκε στο πλατό της εκπομπής του ALPHA.

«Έχω γίνει παραδοσιακή δεν θέλω να δει τίποτα. Ούτε τα παπούτσια που έχω βρει, ούτε τι κοσμήματα, τίποτα τίποτα. Θέλω να είναι έκπληξη», συνέχισε.

«Η πρόταση έγινε 4 Ιουνίου. Είχαμε πάει βόλτα στην Βουλιαγμένη σε ένα βουνό που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδαν να γονατίζει. Νόμιζα ήθελε να ξύσει το πόδι του, κάτι του έπεσε και ξαφνικά είδα το δαχτυλίδι».

Στην συνέχεια, η... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share