Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Αθηνάς Οικονομάκου για την πεθερά της: «Η μαμά του άντρα μου δεν...»

«Η πεθερά μου επίσης δεν έχει...»

6 Αυγούστου 2022 09:11
Αποκάλυψη Αθηνάς Οικονομάκου για την πεθερά της: «Η μαμά του άντρα μου δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα για την ικανότητά της στην μαγειρική αλλά και για τις απαιτήσεις τους συζύγου της σε ότι έχει να κάνει με το φαγητό, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για την πεθερά της. Ενώ, σούσουρο είχε προκαλέσει η Αθηνά Οικονομάκου με μία δήλωσή της για να χρήματα που βγάζει αλλά δεν τα βγάζει εύκολα πέρα!

«Μαγειρεύω όσο προλαβαίνω. Το τελευταίο διάστημα είναι λίγο πιεσμένα», ανέφερε αρχικά. Ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος δεν έχει αγαπημένο φαγητό εν αντιθέσει με εκείνη που αγαπά τις πατάτες με αβγά. Ο επιχειρηματίας είναι εύκολος και βολικός στο φαγητό, δεν έχει απαιτήσεις από… γεννησιμιού του.

«Η μαμά του άντρα μου δεν μαγείρευε, οπότε δεν έχει κι εκείνος να συγκρίνει. Η πεθερά μου επίσης δεν έχει τέτοια θέματα. Ο άντρας μου είναι πολύ χαλαρός, σαν κριτής είναι εύκολος και τρώει τα πάντα», κατέληξε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Πολυεργαλείο» η Αθηνά Οικονομάκου: «Δουλεύω όσο 15 άνθρωποι μαζί! Μου αξίζει ένα ταξίδι»

Η διάσημη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου μοιάζει να απολαμβάνει κάθε πτυχή της ζωής της, φαίνεται πως περνάει ίσως μια από τις πιο δημιουργικές -αν και απαιτητικές- φάσεις της καριέρας της και επιμένει με γενναιότητα να χαίρεται για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα, κόντρα στην κατήφεια που αποτυπώνεται παντού γύρω της!

Δείτε επίσης: Αχώριστες μαμά και κόρη: Η τρυφερή φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τη Σιέννα μέσα στη πισίνα

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα δεν παρέλειψε να τονίσει πως μέσα σε μια δύσκολη οικονομική κρίση, όπου η ανεργία στην Ελλάδα έχει χτυπήσει… κόκκινο, η ίδια καλείται να εργαστεί και να αντεπεξέλθει σε ωράριο και φόρτο που αντιστοιχούν σε δεκαπέντε (!) ανθρώπους!

Αθηνά Οικονομάκου χαμόγελο

«Δυστυχώς στην εποχή μας η κατάσταση έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε οι μισοί α δουλεύουν εξαντλητικά όσο δυο και τρεις άνθρωποι, για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στις δουλειές τους, και οι άλλοι μισοί να είναι άνεργοι.

Εγώ λοιπόν επειδή δουλεύω καθημερινά για δεκαπέντε ανθρώπους, επειδή προσπαθώ να τα βγάζω πέρα με πολλά πράγματα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί και επειδή έχω τρομερή πίεση και άγχος, έχω επιλέξει να απολαμβάνω ένα ταξίδι τις περιόδους που μπορώ» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, αντιδρώντας σε όποια… κριτική τη θέλει να επιδεικνύει τον τρόπο ζωής της και τα ταξίδια της στο εξωτερικό με το σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share