Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κακά μαντάτα για τη Γαία Μερκούρη - Παραδομένος σε άλλη αγκαλιά ο Άγγελος Λάτσιος

Έγινε γνωστό!

11 Ιουνίου 2022 16:47
Κακά μαντάτα για τη Γαία Μερκούρη - Παραδομένος σε άλλη αγκαλιά ο Άγγελος Λάτσιος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό καθώς του αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Με την ευκαιρία, δείτε τη φωτογραφία με τη μητέρα του σε ηλίκια 6 ετών.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου χαλαρώνει για τα καλά αφού η κακοκαιρία Genesis δεν τον έχει εμποδίσει από το να κάνει μια μικρή εξόρμηση ως την παραλία χωρίς την αγαπημένη του Γαία Μερκούρη και παραδομένος σε άλλη αγκαλιά.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω ανάρτηση, ο ίδιος δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει παρέα με τον τετράποδο φίλο του.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Κάνει την ανήξερη η Δωροθέα Μερκούρη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την κόρη της Γαία και τον Άγγελο Λάτσιο

Full in love και αχώριστοι είναι ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, όπου εδώ και έναν χρόνο περίπου έχουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και πλέον δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια την όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Ωστόσο η Γαία Μερκούρη δεν υπήρξε η πρώτη γυναίκα στη ζωή του γιου της Ελένης Μενεγάκη, καθώς παλιότερα ο νεαρός είχε υπάρξει ξανά ερωτευμένος με αιθέρια ύπαρξη.

Το ζευγάρι έχει ενεργή συμμετοχή στα social media, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, όπως και η μητέρα της νεαρής, Δωροθέα Μερκούρη.

Η γνωστή ηθοποιός πριν περίπου έναν χρόνο είχε ερωτηθεί για τις φωτογραφίες της Γαίας Μερκούρη με τον Άγγελο Λάτσιο, χωρίς ωστόσο να δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Δωροθέα Μερκούρη Γαία  Άγγελος Λάτσιος

Πιο συγκεκριμένα, τότε η Δωροθέα Μερκούρη είχε μιλήσει στην κάμερα του Πρωινού, με αφορμή την μαγειρική εκπομπή που θα παρουσίαζε στο Mega και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για σχέση της κόρης της με τον Άγγελο Λάτσιο.

«Δεν ξέρω γιατί μιλάτε» ήταν η απάντηση της Δωροθέας Μερκούρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share