Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κυλούν τα χρόνια σα νερό: Ο Άγγελος Λάτσιος στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη σε ηλικία 6 ετών το 2008

Πόζαραν για το εξώφυλλο του DownTown

4 Ιουνίου 2022 14:36
Κυλούν τα χρόνια σα νερό: Ο Άγγελος Λάτσιος στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη σε ηλικία 6 ετών το 2008
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 20χρονος, πλέον, Άγγελος Λάτσιος είναι πολύ δεμένος με τη μητέρα του και ως μοναχογιός η Ελένη Μενεγάκη του έχει μεγάλη αδυναμία. Το μόνο που φαίνεται να την απασχολεί όσον αφορά τον νεαρό είναι το επαγγελματικό του μέλλον.

Σε μια σπάνια φωτογράφιση που έγινε πριν 14 χρόνια για το εξώφυλλο του περιοδικού «Downtown» η γνωστή παρουσιάστρια κρατούσε στην αγκαλιά της τον 6χρονο τότε, Άγγελο, και τίποτα δεν προμήνυε το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο.

Παρ' όλα αυτά, τα χρόνια πέρασαν και η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε στην προσωπική της ζωή, στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου.

Έκτοτε έχει δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια, ενώ ο αγαπημένος της φαίνεται πως έχει καταπληκτικές σχέσεις με τα παιδιά από τον πρώτο της γάμο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ανοίγει τα «φτερά» του ο Άγγελος Λάτσιος: Αυτό είναι το επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζει!

Το ενδιαφέρον για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο, είναι αρκετά έντονο αφού και ο ίδιος τραβά τις εντυπώσεις με τις φωτογραφίες που αναρτά κατά καιρούς στα social media. Παρότι είχε πάρει διαφορετικές αποφάσεις πριν κάποια χρόνια… φαίνεται πως ο νεαρός γιος της ξανθιάς παρουσιάστριας, ψάχνει και αυτός να βρει τον εαυτό του και τα βήματα του σχετικά με το τι θέλει να ακολουθήσει.

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελίσσεται σε έναν από τους πολυσυζητημένους celebrities της εποχής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συζητιέται αρκετά, ιδίως για την σχέση του με την Γαία Μερκούρη, που φημολογούνταν ότι έχει μάλιστα τελειώσει, ωστόσο το ζευγάρι το διέψευσε.

Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο ο κορωνοϊός αλλά και η σχέση του άλλαξαν τα σχέδια του για αυτό και τελικά έμεινε στην Ελλάδα.

Τι έχει αποφασίσει να κάνει τελικά ο Άγγελος Λάτσιος

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ. Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να ενσωματωθεί στον χώρο της τηλεόρασης. Για αυτό λοιπόν και ο ίδιος ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share