Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το πήραν απόφαση: Παντρεύει τον Άγγελο Λάτσιο με την εγκυμονούσα Γαία Μερκούρη η Ελένη Μενεγάκη - Ορίστηκε η ημερομηνία

Προχωρούν λόγω... του πελαργού

8 Ιουνίου 2022 13:09
Το πήραν απόφαση: Παντρεύει τον Άγγελο Λάτσιο με την εγκυμονούσα Γαία Μερκούρη η Ελένη Μενεγάκη - Ορίστηκε η ημερομηνία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα υπέροχο καλοκαίρι φαίνεται πως ετοιμάζεται να ζήσει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τα εξαιρετικά ευχάριστα νέα, που της ανακοίνωσε ο Άγγελος Λάτσιος, με το γιο της να ετοιμάζει το επόμενο «βήμα» του με τη Γαία Μερκούρη.

Το βλαστάρι της παρουσιάστριας, που κάποτε ήταν διαρκώς στην αγκαλιά της, έχει γίνει ολόκληρος άνδρας και είναι τρελά ερωτευμένος με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη από την πρώτη στιγμή, που την είδε. Η σχέση τους έχει εξελιχθεί σε βαθμό, που ο ένας δεν μπορεί χωρίς τον άλλο, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ο Άγγελος να πάρει την απόφαση να ντυθεί γαμπρός και να το γνωστοποιεί στη μητέρα του.

Η ανακοίνωση του γάμου και οι ετοιμασίες... λόγω πελαργού

Η Ελένη, μάλιστα, δεν έχασε χρόνο και έσπευσε να συνεννοηθεί με το γιο και την νύφη της για το πότε θα γίνει ο γάμος. «Τον Δεκαπενταύγουστο θα παντρευτείτε, να έχετε την ευλογία της Παναγιάς», τους είπε και το ζευγάρι δεν αρνήθηκε, αρχίζοντας να στήνοντας τη μεγάλη γιορτή, που θα απασχολήσει τη showbiz, και θα διεξαχθεί πιθανότατα στα Άχλα της Άνδρου, εκεί όπου ο Ματέο Παντζόπουλος έχει την ξενοδοχειακή του μονάδα.

Yes Magazine γάμος Άγγελου Λάτσιου με Γαία Μερκούρη

Το ακόμη καλύτερο, είναι πως στο γάμο θα έχουν υψηλούς προσκεκλημένους και εκείνη, που θα αναλάβει το μουσικό πρόγραμμα, είναι η κουμπάρα της Μενεγάκη. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δε θα μπορούσε να λείπει και δέχθηκε με χαρά το κάλεσμα της παρουσιάστριας στην πιο όμορφη στιγμή του μεγάλου της παιδιού.

Ο γάμος αυτός, όμως, όπως τονίζει το περιοδικό, γίνεται λίγο πιο γρήγορα λόγω... του πελαργού. Παρά τις διαψεύσεις του ζευγαριού, επιμένει πως η Γαία είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, με αποτέλεσμα οι ετοιμασίες να επισπευστούν, ώστε να είναι και παντρεμένοι, όταν υποδεχθούν το μωρό που θα κάνει... γιαγιά την Ελένη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share