Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής – Ανέβασε βίντεο στο TikTok – «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω» (vid)

«Δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη»

1 Νοεμβρίου 2021 20:15
Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής – Ανέβασε βίντεο στο TikTok – «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω» (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σημεία ζωής έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και το κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.

Ο χορογράφος που επιχείρησε να αυτοκτονήσει και προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας για την ανεύρεση του έδωσε σημεία ζωής με ένα βίντεο στο TIkTok όπου καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλα.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα προφητικά λόγια της παρουσιάστριας για τον Τάσο Ξιαρχό

Κατερίνα Καινούργιου: Τα προφητικά λόγια της παρουσιάστριας για τον Τάσο Ξιαρχό

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να μετριάσει τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που δέχεται από εχθές ο Τάσος Ξιαρχό.

Η παρουσιάστρια καταδίκασε την συμπεριφορά του Τάσου Ξιαρχό, είπε όμως πως αυτές είναι απόψεις που διακατέχουν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, όχι μόνο τον Ξιαρχό, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από τον κόσμο να μη φτάνει στο άλλο άκρο.

«Δεν ξέρω πώς είναι η ψυχολογία του αυτή τη στιγμή αλλά επειδή γενικά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους, μην κάνουμε στον Ξιαρχό αυτό που έκανε γιατί δεν ξέρεις κι αυτό το παιδί μέσα του πώς θα είναι και πώς θα αντιδράσει. Μην το κάνουμε κι εμείς όλο αυτό. Ας το αφήσουμε να τελειώσει. Είπαμε τη γνώμη μας το πρωί, λάθος κι η συγγνώμη του. Ας το αφήσουμε να περάσει, να το συζητήσει με τους δικούς του, να τον συμβουλεύσουν. Ο Ξιαρχό είναι το κερασάκι στην τούρτα. Στη συνέχεια να το σκεφτεί και είμαι σίγουρη ότι θα πάρει τα πράγματα διαφορετικά και θα έχει καταλάβει το λάθος του» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τάσος Ξιαρχό: Σε εξέλιξη το θρίλερ - «Δεν σας λέω πού είμαι»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share