Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Ξιαρχό: Σε εξέλιξη το θρίλερ - «Δεν σας λέω πού είμαι»

«Είμαι εν ζωή»

1 Νοεμβρίου 2021 19:11
Τάσος Ξιαρχό: Σε εξέλιξη το θρίλερ - «Δεν σας λέω πού είμαι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με τον εντοπισμό του Τάσου Ξιαρχό, που παραμένει άφαντος από το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Reader, ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Μενίδι, λίγα λεπτά πριν από τις 19:00 έστειλε ένα ακόμη μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο (που ανοίγει και κλείνει) σε πολύ καλή του φίλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μήνυμά του ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρει: «Είμαι εν ζωή, πήρα χάπια, λιποθύμησα και κάποια στιγμή συνήλθα». Ο Τάσος Ξιαρχό, όμως, στις πολλαπλές ερωτήσεις για το πού βρίσκεται, δεν απαντά σε κανέναν. Κανείς, δηλαδή, από την οικογένειά του και τους στενούς του φίλους δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται ο χορογράφος, ο οποίος προκάλεσε σάλο με τις αναρτήσεις του για τα ρούχα και τα κιλά μιας κοπέλας.

Ξιαρχό χάπια

Ο Τάσος Ξιαρχό απειλούσε να αυτοκτονήσει και σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ για τον εντοπισμό του. Οι πληροφορίες του Reader ανέφεραν ότι φίλη του χορογράφου επικοινώνησε με την Αμεση Δράση και την ενημέρωσε πως ο Τάσος Ξιαρχό έκανε σκέψεις αυτοκτονίας. Αμέσως κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., έσπευσε στο σημείο όπου βρήκε τον γνωστό χορογράφο μέσα στο αυτοκίνητό του. Αυτός με τη σειρά του προσπάθησε να απομακρυνθεί με το Ι.Χ. του και ξεκίνησε καταδίωξη, η οποία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Τάσος Ξιαρχό παράτησε το αυτοκίνητο και πεζός κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Αστυνομία τον αναζητά.

Ο Τάσος Ξιαρχό για αρκετές ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής ενώ είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του σε συγκεκριμένο σημείο στο Μενίδι. Λίγα λεπτά, όμως, πριν από τις 19:00 ειδοποιούσε τους πιο στενούς του ανθρώπους ότι είναι εν ζωή αλλά έκανε χρήση χαπιών και λιποθύμησε. Μάλιστα, ο πατέρας του έκανε έκκληση σε όλους να βρεθεί το παιδί του και σε δηλώσεις του έλεγε ότι τον ψάχνει στο τηλέφωνο «αλλά δεν μας απαντά».

Τάσος Ξιαρχό: «Ψάχνω παντού το παιδί μου, δεν απαντά στα τηλέφωνα» λέει ο πατέρας του

Ο πατέρας του έχει βγει στο Μενίδι, όπου και διαμένει η οικογένεια, και πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του γιου του. «Δεν μιλάει. Δεν σηκώνει τηλέφωνα. Τον ψάχνω. Δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Μία το ανοίγει, μία το κλείνει», αναφέρει ο πατέρας του γνωστού χορογράφου.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share