Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

Θρίλερ με τον Τάσο Ξιαρχό: Τον αναζητά και ο πατέρας του - Έχει καταναλώσει χάπια (pics)

Απειλεί να αυτοκτονήσει

1 Νοεμβρίου 2021 18:25
Θρίλερ με τον Τάσο Ξιαρχό: Τον αναζητά και ο πατέρας του - Έχει καταναλώσει χάπια (pics)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός του ειδοποίησε την αστυνομία πως ο χορογράφος έχει πάρει χάπια και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία και εντόπισε το αυτοκίνητό του στο Μενίδι. Ωστόσο μέσα σε αυτό δεν ήταν ο Τάσος Ξιαρχό.

τάσος ξιαρχό αστυνομία

Ήδη, γνωστή εταιρεία καφέ με την οποία συνεργάζονταν ο χορογράφος ανακοίνωσε ότι σταματά τη συνεργασία μαζί του, εξαιτίας των προσβλητικών του σχολίων.

Φίλη του επικοινώνησε με την Άμεση Δράση

Οι πληροφορίες του Reader αναφέρουν ότι φίλη του επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αμεση Δράση και την ενημέρωσε πως ο Τάσος Ξιαρχό κάνει σκέψεις αυτοκτονίας. Αμέσως, κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., έσπευσε στο σημείο όπου βρήκε τον γνωστό χορογράφο μέσα στο αυτοκίνητό του. Αυτός με τη σειρά του προσπάθησε να απομακρυνθεί με το Ι.Χ. του και ξεκίνησε καταδίωξη, η οποία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Τάσος Ξιαρχό παράτησε το αυτοκίνητο και πεζός κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Αστυνομία τον αναζητά.

Ξιαρχό χάπια

Στην προσπάθεια εντοπισμού του συμμετέχουν η Αστυνομία αλλά και σκυλιά της ΕΜΑΚ ενώ πληροφορίες αναφέρουν προς το σημείο κατευθύνεται και ασθενοφόρο. Ο Τάσος Ξιαρχό παραμένει άφαντος και αυτή τη στιγμή οι Αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν. To κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο εδώ και αρκετή ώρα.

Τάσος Ξιαρχό: «Ψάχνω παντού το παιδί μου, δεν απαντά στα τηλέφωνα» λέει ο πατέρας του

Ο πατέρας του έχει βγει στο Μενίδι, όπου και διαμένει η οικογένεια, και πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του γιου του. «Δεν μιλάει. Δεν σηκώνει τηλέφωνα. Τον ψάχνω. Δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Μία το ανοίγει, μία το κλείνει», αναφέρει ο πατέρας του γνωστού χορογράφου.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share