Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Ξιαρχό: Η Nescafe σταματάει την συνεργασία με τον χορογράφο μετά το σάλο

«Οι αξίες της μάρκας στηρίζονται στο σεβασμό»

1 Νοεμβρίου 2021 17:46
Τάσος Ξιαρχό: Η Nescafe σταματάει την συνεργασία με τον χορογράφο μετά το σάλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλο σάλο που προκάλεσε ο Τάσος Ξιαρχό με το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στο οποίο χλεύαζε μια νεαρή κοπέλα για τη ριγέ μπλούζα που φορούσε και ο χορογράφος θεώρησε πως δεν της ταιριάζει εξαιτίας του βάρους της.

Η εταιρεία Nescafe αποφάσισε μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν να βάλει τέλος στην συνεργασία της με τον Τάσο Ξιαρχό.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού στο twitter, η εταιρεία Nescafe έγραψε: «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ® στηρίζονται στο σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ® Dolce Gusto® δε θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία» γνωστοποιώντας τη λήξη της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι

Μετά τις αναρτήσεις που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά και τα ρούχα μιας κοπέλας και σύμφωνα με πληροφορίες του Reader ο γνωστός χορογράφος απειλεί να αυτοκτονήσει ύστερα από καταδίωξη που είχε με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο Μενίδι, όπου και διαμένει.

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι

Τα σχόλια που προκάλεσαν σάλο

Ο Τάσος Ξιαρχό ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου κορόιδευε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της! Συγκεκριμένα, ο γνωστός χορευτής και influencer, ανήρτησε βίντεο στο οποίο σχολιάζει αρνητικά τα κιλά μιας κοπέλας που κάθεται σε κοντινό του τραπέζι σε εστιατόριο, καθώς και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.

«Οταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Οτι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος έπειτα γυρνάει την κάμερα προς την κοπέλα και καταγράφει τις κινήσεις της, χωρίς, φυσικά, την άδειά της, προχωρώντας σε μία χυδαία δημόσια κίνηση bullying και body shaming. Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό ανεβάζει άλλο ένα βίντεο στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που κορόιδευε είδε από το Ιnstagram της τα stories του χορευτή. Σε αμέσως επόμενο βίντεο, ο ίδιος γελάει με την παρέα του για το «κατόρθωμά» τους. Αμέσως προκλήθηκε σάλος στα social media, με τους χρήστες να απαντούν με οργισμένες αναρτήσεις τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying.

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε στα social media, ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί αν και... μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα. Ο γνωστός influencer απέδωσε την απαράδεκτη ενέργειά του στον... αυθορμητισμό του και φρόντισε να επιτεθεί στη συνέχεια σε όσους «τόλμησαν» να αντιδράσουν χαρακτηρίζοντάς τους ως «δικαστές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share