Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Ανατροπή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Μίλησε για το παιδί τους ο Snik

Αποκαλύψεις από τον ράπερ

19 Απριλίου 2021 20:12
Ανατροπή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Μίλησε για το παιδί τους ο Snik
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει για τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik, με τον τραγουδιστή να έχει διαψεύσει τις φήμες χωρισμού και να το προχωρά ένα βήμα πιο πέρα, μιλώντας για την πιθανή απόκτηση παιδιού.

Xθες ωστόσο, σε ένα νέο instagram Live που έκανε ο Snik στο οποίο έβαλε και μια θαυμάστριά του προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις της αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αλήθεια για τη σχέση με τον Snik

«Η Ηλιάνα είναι καλά, κοιμάται. Τα έχουμε ναι. Θα έπρεπε να βλέπεις την εκπομπή από το κορίτσι μου. Τα έχουμε και είμαστε μια χαρά.

Σύντομα δεν ξέρω. Θα έκανα παιδί γενικά. Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά. Οπότε ναι θα έκανα παιδί μαζί της», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως ενώ δείχνουν τόσο διαφορετικοί καταφέρνουν να είναι μαζί.

Αγριεύει η κόντρα: Η Βίκυ Καγιά «μπλόκαρε» επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GTNM

Η κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζεται κανονικά, με την πρώτη να βάζει... το χέρι της και το Star να απομακρύνει κάθε σκέψη για πιθανή επιστροφή της δεύτερης στο GNTM ως κριτή.

Μπορεί η Καγιά να μην είναι του χρόνου στο ριάλιτι μόδας, αφού ο σταθμός ανακοίνωσε, προς έκπληξη όλων, ότι θα μείνει «Shopping Star», ενώ αναλαμβάνει και την υπερπαραγωγή «Dancing With The Stars» που τόσο επιθυμούσε. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δε θα εμπιστεύεται και τη γνώμη της σε θέματα, που αφορούν το GNTM.

Το Star εμπιστεύεται απόλυτα τη γνώμη της στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς πλέον μετρά πέντε ολόκληρες σεζόν ως κεντρικό πρόσωπο του ριάλιτι μοντέλων, ήτοι δύο στον ΑΝΤ1 και τρεις στο Star, και δεν σκοπεύει να δυσαρεστήσει το δυνατό του χαρτί.

Βίκυ Καγιά: Έτσι άφησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκτός Star και GNTM

Παρά τα όσα πρόλαβαν να γραφτούν, λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά από μία κατά κοινή ομολογία κακή σεζόν στον Alpha, δεν πρόκειται να επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων ως κριτής καθώς η Βίκυ δεν τη θέλει. Ποτέ, σαφώς, η Καγιά δεν παραδέχτηκε την κόντρα της με την Ηλιάνα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν συμφωνεί καθόλου αισθητικά με την εικόνα που πλασάρει η Παπαγεωργίου τα τελευταία χρόνια, ούτε με την υπερέκθεση σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή.

Κάπως έτσι, το κανάλι θα αρχίσει να αναζητά μια νέα παρουσία για τη θέση της Βίκυς Καγιά, με την Ηλιάνα να μένει οριστικά εκτός GNTM, όπως και χωρίς εκπομπή στον Alpha.

Nα σημειωθεί, πως το όνομά της είχε ακουστεί για την παρουσίαση του DWTS όμως η Βίκυ... φρόντισε και γι’ αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share