Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή: "Έτρωγα μόνο μπανάνες και γάλα για να χάσω κιλά"

Ποιος είναι;

18 Ιουλίου 2020 19:50
Αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έτρωγε μόνο μπανάνες και γάλα, μιλώντας για την «μάχη» του με τα κιλά.

Ενώ έχει αποδειχθεί ότι με την δίαιτα της μπανάνας μπορείς να χάσεις κιλά, οι επιπτώσεις που έχει στον οργανισμό δεν είναι τόσο καλές, όπως αποκαλύφθηκε. «Έχω κάνει αρκετές απερισκεψίες στην προσπάθειά μου να αδυνατίσω. Έχω δοκιμάσει όλες αυτές τις χημικές δίαιτες που σου λένε “σήμερα θα φας όλη μέρα κοτόπουλο, ανεξαρτήτου ποσότητας”. Έχω κάνει δίαιτα που για τρεις μέρες έτρωγα μόνο τρεις μπανάνες και τρία ποτήρια γάλα και υποσχόταν μέσα σε αυτό το διάστημα να χάσω τρία κιλά. Μάλιστα, όταν είχα κάνει τη συγκεκριμένη δίαιτα θυμάμαι οδηγούσα και αισθάνθηκα ότι ζαλιζόμουν.

Έβαλα το αμάξι μου στην άκρη και ειδοποίησα τον πατέρα μου να έρθει να με πάρει, γιατί αισθανόμουν ανήμπορος να οδηγήσω. Και πραγματικά ήρθε και μου έφερε μια τυρόπιτα να φάω, γιατί ένιωθα να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου», είχε αποκαλύψει ο Πάνος Κιάμος.

«Αυτό που συνειδητοποίησα κάνοντας όλες αυτές τις δίαιτες είναι ότι μπορεί να χάνεις κάποια κιλά, αλλά παίρνεις τα διπλάσια μετά. Και είναι δεδομένο ότι θα συμβεί αυτό γιατί, όταν στερείσαι βασικά πράγματα, με το που τελειώνει η δίαιτα, αφήνεσαι και ξαναπαχαίνεις.»

«Ο λόγος που αδυνάτισα δεν είχε να κάνει με το ότι ήθελα να αλλάξω εμφανισιακά, αλλά με το ότι, όταν πλησίαζα τα 40, μου πρότειναν να κάνω τσεκ-απ. Φοβούμενος λοιπόν ότι οι εξετάσεις δε θα βγουν καλές γιατί είχα αρκετά παραπανίσια κιλά, πήρα την απόφαση να κάνω κάτι για να αδυνατίσω, Ξεκίνησα λοιπόν να ακολουθώ ένα πρόγραμμα διατροφής, κάνοντας παράλληλα λίγο διάδρομο. Δεν αδυνάτισα γιατί ξύπνησα μια μέρα και ήθελα να κάνω τον ωραίο».

Αυτό θα συμβεί στο σώμα σας αν τρώτε πράσινες μπανάνες - Μην το αγνοήσετε

Μπορεί να μην γνωρίζατε τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σας αν φάτε πράσινες μπανάνες. Μετά από την έρευνα παρακάτω, θα πάθετε πλάκα.

Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε όσα γνωρίζατε για τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, αφού σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές, η καθημερινότητα μας είναι μάλλον ανθυγιεινή.

Ο δρ Ρόντνεϊ Μπίλτον, ομότιμος καθηγητής Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Τζον Μουρ του Λίβερπουλ, διέθεσε 15 χρόνια από τη ζωή του μελετώντας τις ιδιότητες των τροφίμων και σε συνεργασία με τον δρ Λόρενς Μπουθ παρουσίασαν τα αποτελέσματα της έρευνας στο βιβλίο τους «Know what to eat» που κυκλοφόρησε στη Βρετανία.

Να τρώτε πράσινες μπανάνες

Είναι πλούσιες σε άπεπτο άμυλο και τροφοδοτούν τον οργανισμό με περισσότερη ενέργεια, χωρίς να προκαλούν απότομη αύξηση σακχάρου στο αίμα. Μπορείτε εδώ να δείτε όλα τα οφέλη της μπανάνας ανάλογα με το χρώμα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share