Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Δακρύσαμε: Το επικό τσιφτετέλι του Χρήστου που «γονάτισε» ένα ολόκληρο πλατό! (video)

Θα πάθετε πλάκα με τις κινήσεις του!

29 Απριλίου 2024 16:47
Δακρύσαμε: Το επικό τσιφτετέλι του Χρήστου που «γονάτισε» ένα ολόκληρο πλατό! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε δει πάμπολλες φορές τσιφτετέλι, το οποίο και... προκαλεί τις αισθήσεις με τον τρόπο του, αλλά έχουν υπάρξει και περιπτώσεις, και δη με ένα γνωστό άνδρα της τηλεόρασης, που έχει προκαλέσει πανικό με ένα διαφορετικό τρόπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο να χορεύει τσιφτετέλι. Ο ίδιος, είχε κάνει εντύπωση, όταν μαζί με την παρέα του, είχε χορέψει το πιο ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι σε ένα μαγαζί της Αθήνας.

Αυτή την φορά, τον εντοπίσαμε στο τηλεπαιχνίδι του Γιώργο Λιάγκα «Guess My Age», που προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ. Ο Χρήστος Καλλιμάνης πήγε, έπαιξε και στο τέλος έριξε και το τσιφτετελάκι του.

Δείτε το βίντεο:

Ξεσάλωσαν τα κορίτσια: Το αισθησιακό τσιφτετέλι τους που έκανε τη γη να «τρίζει»

Τον απόλυτο «πανικό» έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το αισθησιακό τσιφτετέλι δύο κοριτσιών που κάνει τη γη να «τρίζει». Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο.

Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά.

Δείτε εδώ τον αισθησιακό χορό τους:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share