Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νύφη χορεύει το πιο «μαγικό» τσιφτετέλι στο γάμο της - «Έτριξαν» τα πατώματα και ο γαμπρός τρελάθηκε

Η καλύτερη με διαφορά

23 Ιουλίου 2022 13:38
Νύφη χορεύει το πιο «μαγικό» τσιφτετέλι στο γάμο της - «Έτριξαν» τα πατώματα και ο γαμπρός τρελάθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα «μαγικό» τσιφτετέλι κυκλοφορεί με πάνω από 425.000 προβολές στο YouTube, με μια νύφη προ διετίας να χορεύει αισθησιακά, «τρίζοντας» τα πατώματα και τρελαίνοντας το γαμπρό.

Το γλέντι... άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το «Άναψε το τσιγάρο», με την ίδια να σηκώνεται και να «αναστατώνει» την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της... καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό, αν και βέβαια εδώ μπορείτε να δείτε γιατί ο χορός αυτός είναι τρόπος έκφρασης, όταν αφορά το τσιγγάνικο τσιφτετέλι.

Δείτε το:

Το τσιφτετέλι "κόλαση" που άφησε το Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό

Την Βίκυ Νάσιου ελάχιστοι την γνωρίζουν ωστόσο μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες!

Η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανιζόταν σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και προκαλούσε εγκεφαλικά με το καυτό της τσιφτετέλι! Εκεί την... τσίμπησε ο Νίκος Μουτσινάς και την έφερε στην εκπομπή του προκαλώντας εμφράγματα με το λίκνισμά της, θυμίζοντας το τσιφτετέλι της κοπέλας μόνο με το μπλουζάκι της που "λύγισε" την κάμερα!

Δείτε το αμαρτωλό τσιφτετέλι της στην περσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι - Μας αρρώστησε!

Η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη μας έχει συνηθίσει να μας αναστατώνει τόσο με την αισθησιακή φωνή της όταν την ακούμε στο ραδιόφωνο όσο και με το κορμί της όταν την απολαμβάνουμε να χορεύει.

Άκρως αισθησιακή ήταν και η εμφάνιση της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγεία μας" όταν ο Παντελής Παντελίδης τραγουδούσε το "Συνοδεύομαι" και σηκώθηκε να μας χαρίσει ένα ακόμη καυτό τσιφτετέλι. Ο Νίκος Αναδιώτης που την συνόδευε όμως είχε άλλη γνώμη και την ανέβασε πάνω σε ένα τραπέζι με το θέαμα να γίνεται ακόμη πιο... βασανιστικό!

Η πανέμορφη dj όπως ήταν αναμενόμενο τρέλανε τους πάντες με τα λικνίσματα της και στη συνέχεια και το διαδίκτυο καθώς το βίντεο κοντεύει να ξεπεράσει τις 100.000 προβολές. Κι επειδή είμαστε σίγουροι πως ανήκετε στο fan club της Ράνιας Κωστάκη μπορείτε να τη δείτε εδώ σε έναν ακόμη καυτό χορό!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share