Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Μας ξεμπροστιάζει η Μαρίνα Σάττι: «Δεν έχουμε σκηνικά, δεν έχουμε πράγματα, δεν έχουμε τίποτα» (video)

Τελικά τι θα έχουμε;

8 Μαΐου 2024 14:00
Μας ξεμπροστιάζει η Μαρίνα Σάττι: «Δεν έχουμε σκηνικά, δεν έχουμε πράγματα, δεν έχουμε τίποτα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προ των πυλών βρισκόμαστε για να απολαύσουμε την «εκρηκτική» Μαρίνα Σάττι και τους ταλαντούχους χορευτές της στην σκηνή της Eurovision, οι οποίοι θα εμφανιστούν αύριο 9/5 στον β’ ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Με την ευκαιρία, διαβάστε: «Κόλαφος» ο Γιώργος Λιάγκας για Θανάση Αλευρά – Ζερόμ Καλούτα: « Έλλειψη ευφυίας, άκομψο και ηλίθιο χιούμορ - Ήταν αδιάβαστοι» (video)

Η έθνικ τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media έκανε το πρωί της Τετάρτης 8 Μαϊου ένα live στον λογαριασμό της στο Instagram.

Τι αποκαλύπτει για την σκηνή της Eurovision

Στα εν λόγω αποσπάσματα που προβλήθηκαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 από το live της, η Μαρίνα Σάττι ακούγεται να λέει: «Γίνεται χαμός, ξυλίκι. Τι να πρωτοκάνω κι εγώ; Κάτι μπουρδίτσες που διάβαζα ότι αυτό ήταν το καλύτερο κομμάτι, όχι! Από πριν ξέρεις ότι θα ανεβεί μόνο το τρίτο γύρισμα, ακόμα κι αν το πρώτο ήταν καλύτερο, το τρίτο θα ανέβει και αυτά τα δευτερόλεπτα! Δε μπορείς να το αλλάξεις, αυτό είναι. Πειράζει; Δεν πειράζει…

Η κάμερα ανοίγει και δεν κλείνει, δεν έχει κάπου να κρυφτείς… Ακόμα και χθες που εγώ γλίστρησα, θα το δείτε. Αυτό όμως είναι το κόνσεπτ και η μαγεία. Δεν έχουμε σκηνικά, δεν έχουμε πράγματα, δεν έχουμε τίποτα, έχουμε μόνο εμάς που θα μας βλέπετε όλη την ώρα μπροστά στην κάμερα, οπότε μη μας στέλνετε μπουρδίτσες και μας αγχώνετε

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share