Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

10 Νοεμβρίου 2022 12:25
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο "Comal", το νέο εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου, που φέρνει το Μεξικό στην πλατεία του Χαλανδρίου.
Στο μενού υπάρχουν γνώριμες μεξικάνικες γεύσεις, αλλά με τα ιδιαίτερα twists και ενδιαφέροντες συνδυασμούς υλικών, σε ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως και to share πιάτα.

Και όλα αυτά σε έναν χώρο άκρως μαγευτικό. Ξύλινα τραπέζια, αναπαυτικά σκαμπό στην μεγάλη μπάρα, εντυπωσιακά έπιπλα κάτω από χαμηλό φωτισμό.

Ο σεφ, εμπνευσμένος από την αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα, αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο όπου θα προσεγγίζει τη μεξικάνικη γαστρονομία κάπως αλλιώς και σίγουρα πολύ διαφορετικά από την tex mex λογική που επικρατεί στα περισσότερα μεξικάνικα της Αθήνας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COMAL (@comal.athens)

Bar

Από την άλλη αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το "The Architects of Time" που βρίσκεται στην Πλατεία Αγίων Θεοδώρων 3 στην Αθήνα.

Πέντε διαφορετικά, μικρά μαγαζιά ενώθηκαν και δημιούργησαν ένα all day spot στο κέντρο της Αθήνα.
Απλές αρχιτεκτονικές γραμμές, χαλαρά χρώματα και έργα τέχνης στους τοίχους συνθέτουν ένα υπέροχο
περιβάλλον με όμορφη αισθητική.

Στο μαγαζί, που χρονολογείται από το 1936 και ανήκε στον πατέρα του γνωστού διεθνώς Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη
Παπαθανασίου ή πιο απλά Vangelis, θα βρείτε καλοφτιαγμένα πιάτα και ποικιλία ποτών.

Σινεμά

Παράλληλα, σήμερα ξεκίνησε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα και σας προτείνουμε την ελληνική ταινία "Dodo".

Υπόθεση:

Ένα εξαφανισμένο είδος πτηνού θα κάνει την εμφάνισή του στην πολυτελή κατοικία μιας οικογένειας που βρίσκεται στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής και ετοιμάζεται να παντρέψει την κόρη της με έναν πλούσιο κληρονόμο.

Δες το trailer

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη πάλι αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε για σήμερα σου προτείνουμε την παράσταση "Οικόπεδα με Θέα" στο Θέατρο Άνεσις.

Το έργο, διαδραματίζεται κατά τις τελευταίες μέρες ενός διαγωνισμού, που έχει επιβληθεί από τα κεντρικά γραφεία ενός κτηματομεσιτικού γραφείου μιας μικρής αμερικανικής πόλης.

Οι τέσσερις απελπισμένοι μεσίτες του γραφείου διαγωνίζονται ποιος θα κλείσει τις περισσότερες πωλήσεις. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ο δεύτερος ένα σετ μαχαίρια ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος θα απολυθούν!

Οικόπεδα με Θέα

Οι ήρωες αυτού του ρεαλιστικού, σκληρού και δηκτικού έργου, που είναι συγχρόνως σπαρακτικό και αστείο, κυνηγούν το δικό τους «αμερικανικό όνειρο»! Ανταγωνίζονται μεταξύ τους χωρίς ηθικούς φραγμούς, όλοι εναντίον όλων! Θα κάνουν τα πάντα, νόμιμα ή μη, για να πουλήσουν τα περισσότερα ακίνητα, με μότο τη φράση «Πάση θυσία να κλείσει η συμφωνία», υπακούοντας στη φιλοσοφία τού «πουλάω άρα υπάρχω»

Ο ανταγωνισμός έχει φθάσει στο αποκορύφωμά του και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για ανθρωπιά και έλεος!

Το θεατρικό έργο του David Mamet διασκευάστηκε από τον ίδιο για τον κινηματογράφο το 1992, απαρτιζόμενο από ένα cast διάσημων ηθοποιών (Al Pacino, Alex Baldwin, Jack Lemmon, Ed Harris, Kevin Spacey). Η ταινία σημείωσε παγκόσμια επιτυχία, απέσπασε δεκάδες βραβεία και διακρίσεις χαρίζοντας στον Al Pacino μια υποψηφιότητα για Oscar Β` Ανδρικού Ρόλου.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Επιπλέον, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την Θεοδοσία Τσάτσου στο Faust.

Mια φωνή που γράφει στην ψυχή και την καρδιά δεν ξεχνιέται... λείπει. Και η Θεοδοσία έλειψε πολύ. Μέσα από αυτές τις ζωντανές εμφανίσεις, αναζητά εκ΄ νέου την επαφή της με το κοινό, ύστερα από μία περίοδο ενδοσκόπησης, όπου η δημιουργικότητα έρεε σε διαφορετικά κανάλια.

Θεοδοσία Τσάτσου

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share