Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Τα 4 μαγαζιά στο Γαλάτσι για καφέ και ποτό που αξίζει να επισκεφθείς

Το Athensmagazine.gr παρουσιάζει τα καλύτερα!

27 Απριλίου 2024 07:15
Τα 4 μαγαζιά στο Γαλάτσι για καφέ και ποτό που αξίζει να επισκεφθείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί από εσάς ίσως να μην το γνωρίζετε αλλά στο Γαλάτσι, υπάρχουν μερικά πολύ όμορφα μαγαζιά τα οποία αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε. Μαγαζιά τα οποία λειτουργούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχουν μοναδική αισθητική και προσφέρουν ένα εξαιρετικό μενού για όλες τις ώρες τις μέρες.

Ελάτε να τα εξερευνήσουμε παρέα...!

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 + 1 μαγαζιά στην Αθήνα για να φας αυθεντικό κρητικό φαγητό.

Milk bar

Μπουμπουλίνας 1, Γαλάτσι

Τηλέφωνο: 21 0291 2303

Ένα ιδιαίτερο all day bar, με έμπνευση από τη δεκαετία του '50 και τα milk bar Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία. Ο χώρος είναι λίγο σουρεάλ, λίγο μοιάζει με σκηνικό ταινίας... πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η διακόσμηση και η αρχιτεκτονική του μαγαζιού θα σε μαγέψουν.

Πολλά ξύλινα στοιχεία και πράσινο, κάνουν παράλληλα τον χώρο να αποπνέει μια ηρεμία.

Pancakes, ομελέτες, πίτσες, καφέδες, σαλάτες και γευστικά cocktails, το «Milk Bar» είναι το κατάλληλο μέρος για οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Nobell 101

Λεωφ. Βεΐκου 101, Γαλάτσι

Τηλέφωνο: 21 0213 4943

Ένα All Day Café με υπέροχη αρχιτεκτονική και «ζεστή» ατμόσφαιρα στο οποίο μπορείς να απολαύσεις το καφεδάκι σου το πρωί ή το ποτάκι σου το βράδυ.

Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι στο εσωτερικού του μαγαζιού υπάρχει μια τεράστια βιβλιοθήκη από την οποία μπορείς να διαλέξεις όποιο βιβλίο θέλεις και να το διαβάζεις ενώ απολαμβάνεις το καφεδάκι σου.

Παράλληλα, αν επιλέξεις να φας στο «Nobell» μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε περιμένει.

Lefkes on the Side

Λεωφ. Γαλατσίου 98, Γαλάτσι

Τηλέφωνο: 21 0293 4633

Ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο Λεύκες, ανοίγει η μεγάλη ξύλινη πόρτα του «Lefkes on the side» και μας καλωσορίζει σε έναν χώρο με πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη αισθητική, με πολύ πράσινο, ψάθινες λεπτομέρειες, ακόμα περισσότερο πράσινο και ένα μίνι κρεοπωλείο στο οποίο μπορείς να διαλέξεις το κρέας που θέλεις να σου ετοιμάσουν για φαγητό.

Στο μαγαζί μπορείς να φας πολύ νόστιμο φαγητό, ωστόσο μπορείς να απολαύσεις και το καφεδάκι σου το πρωί ή το brunch σου, όπως pancakes, αυγόφετες και δυναμωτικούς χυμούς.

48 Espresso Wine Bar

Λεωφ. Βεΐκου 48, Γαλάτσι

Τηλέφωνο: 21 0291 5018

Ένας πανέμορφος χώρος διακοσμημένος από ξύλο και μέταλλο στο οποίο μπορείς να διασκεδάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Γευστικό πρωϊνό και καφές για το πρωί.... λευκό ή κόκκινο κρασί από την κάβα, επιλεγμένα whiskey, rum, vodka και γευστικά cocktails για το βράδυ.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share