Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Θεόσταλτο «μήνυμα» για Καίτη Γαρμπή & Διονύση Σχοινά: «Συνέπεσε η επέτειος του γάμου μας με την Ανάσταση» (photo)

«Να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και να μας αξιώσει να γιορτάσουμε και 37 και 47 και 57 χρόνια μαζί!»

4 Μαΐου 2024 14:17
Θεόσταλτο «μήνυμα» για Καίτη Γαρμπή & Διονύση Σχοινά: «Συνέπεσε η επέτειος του γάμου μας με την Ανάσταση» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη ημέρα η σημερινή, Μεγάλο Σάββατο (4/5), για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά, αφού η επέτειος γάμου τους συνέπεσε πρώτη φορά με την Ανάσταση.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, θέλησε να το γιορτάσει δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία παλιά της φωτογραφία με τον σύζυγό της, από τη στιγμή που ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.

Δείτε επίσης: Χαμογελά από ψηλά η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ! Αυτή είναι η νύφη της αείμνηστης ηθοποιού (photo)

Τη συνόδευσε, μάλιστα, με ένα ιδιαίτερο κείμενο και πλήθος κόσμου, που τους ακολουθούν και τους θαυμάζουν όλα αυτά τα χρόνια, έσπευσαν να τους στείλουν ευχές μέσα από τα σχόλια.

Η συγκινητική ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή

«Πρώτη φορά στα 27 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι συνέπεσε η επέτειος του γάμου μας με την Ανάσταση! Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση! Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη! Διονύση μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και να μας αξιώσει να γιορτάσουμε και 37 και 47 και 57 χρόνια μαζί! Καλή Ανάσταση! Καλό Πάσχα», σημείωσε η ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share