Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίθανο: Άνδρας «έσπασε» την καραντίνα και… ντύθηκε σκύλος για να πάει βόλτα!

Αδιανόητο!

29 Μαρτίου 2020 22:17
Απίθανο: Άνδρας «έσπασε» την καραντίνα και… ντύθηκε σκύλος για να πάει βόλτα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίθανο είναι αυτό, που συνέβη με άνδρα στην Ισπανία, ο οποίος θέλησε να βγει βόλτα, «σπάζοντας» την καραντίνα, και το έκανε, αφού πρώτα… ντύθηκε σκύλος.

Στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου τα περιοριστικά μέτρα παρατείνονται καθώς η έξαρση του κορωνοϊού κορυφώνεται, αλλά είναι και κάποιοι που δεν αντέχουν άλλο την καραντίνα. Δείτε αντίστοιχα τι έκανε μια γυναίκα στην Κύπρο.

Όπως ένας άνδρας (μάλλον) στο Τολέδο, ο οποίος μην αντέχοντας άλλο τον εγκλεισμό ντύθηκε σκύλος και βγήκε για τον περίπατό του.

Κάποιοι τον κατάλαβαν και ανέβασαν τη φωτογραφία αυτού του… περίεργου τετράποδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Έπος: Έκαναν… μπουζούκια τα μπαλκόνια και χόρεψαν στη σκεπή!

Ένα επικό βίντεο έχει κυκλοφορήσει στο Facebook και δείχνει… μια Ελλάδα άλλης εποχής, με μια ολόκληρη γειτονιά να μετατρέπει τα μπαλκόνια… σε μπουζούκια, χορεύοντας στη σκεπή.

Υπό τους ήχους του άσματος της Κατερίνας Κούκα «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο», ένας άνδρας χορεύει σε μία σκεπή και οι γείτονές του, από το μπαλκόνι τους, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, του σφυρίζουν και του πετούν χαρτοπετσέτες. Δείτε και τη γιαγιά που... έβγαλε την κατσίκα της βόλτα.

Ο ίδιος ρίχνει ξέφρενο χορό, ενώ τον συνοδεύουν με χειροκρότημα από διπλανά μπαλκόνια.

«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», γράφει ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο, το οποίο έχει ήδη μερικές χιλιάδες like και κοινοποιήσεις.

Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ!!!!!

Posted by Ηλίας Σκανατοβιτς on Saturday, March 28, 2020

Έπος: Γυναίκα στην Κύπρο έφτιαξε κουλοχέρη… από χαρτιά υγείας!

Η εποχή της καραντίνας φέρνει μερικούς σε θέση να έχουν… έμπνευση, με μια γυναίκα στην Κύπρο να «σκαρφίζεται» την ιδέα να πάρει τα χαρτιά υγείας, που είχε αγοράσει και να φτιάξει με αυτά… έναν κουλοχέρη.

Η γυναίκα αυτή, που όπως και οι υπόλοιποι συμπατριώτες της, βιώνει τις δικές της συνέπειες από τον κορωνοϊό, ο οποίος έχει «χτυπήσει» και τη Μεγαλόνησο, δημιούργησε ένα δικό της έπος, στην προσπάθεια της να περάσει η ώρα… με ένα δημιουργικό τρόπο. Δείτε και τι έγινε με τη γυναίκα, που έβηξε σε προϊόντα αξίας 35.000 δολαρίων σε σούπερ μάρκετ.

Το σίγουρο είναι, ότι τα κατάφερε στον απόλυτο βαθμό και το βίντεο κυκλοφορεί σε όλο το διαδίκτυο με το μοναδικό της κατόρθωμα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

#Casino #menoumespiti #covid19 #miniskoumenesso

Posted by I Love Cyprus PE on Saturday, March 28, 2020

Έπος: Γιαγιά βγάζει την κατσίκα της βόλτα και… τα χώνει στην Κυβέρνηση! (video)

Ένα επικό βίντεο πρόβαλε σήμερα (26/3) το πρωί η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, με μία γιαγιά να δείχνει με ένα… διαφορετικό τρόπο την αντίθεσή της στα περιοριστικά μέτρα ελέω κορωνοϊού, «ψέλνοντάς» τα στην Κυβέρνηση, αφού πρώτα έβγαλε βόλτα την κατσίκα της.

Η γιαγιά βρισκόταν, λοιπόν, σε κάποιο κτήμα μαζί με την κατσίκα της την «Κανέλα» και… τα χώνει λέγοντας «Εμείς που έχουμε την κατσίκα; Δεν θα την βγάλουμε βόλτα;». Δείτε και τον απίστευτο λόγο, που τύπος «έφαγε» πρόστιμο 150 ευρώ.

Μάλιστα πρόκειται για την κυρία Ελένη Αποστολίδου από το χωριό Μοναστηράκι, καθώς η δημοσιογράφος της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη έτυχε να την γνωρίζει αφού είναι γειτόνισσα της αδερφής της μητέρας της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Παλαιό Φάληρο: 10 τύποι έσπασαν την καραντίνα για να παίξουν μπουνιές στη μέση του δρόμου (video)

Τρομερά πράγματα στο Παλαιό Φάληρο. Κάποιοι δείχνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ούτε από κορωνοϊό, ούτε από αυστηρά μέτρα, ούτε από απαγόρευση κυκλοφορίας.

Τι να πούμε, βλέποντας την είδηση που παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης, ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Χθες το απόγευμα λοιπόν μία γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο, αναστατώθηκε ακούγοντας φασαρία από τον δρόμο.

Οι κάτοικοί της λοιπόν, όταν βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συνέβαινε, διαπίστωσαν πως δύο ομάδες νεαρών που συνολικά ήταν 10 άτομα, είχαν σπάσει την καραντίνα και είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους.

Υπήρξαν μικρής έκτασης ζημιές στην περιοχή, ενώ είναι άγνωστο αν υπήρξαν συλλήψεις.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τύπος "έφαγε" 150 ευρώ πρόστιμο γιατί έγραψε τον λόγο εξόδου του από το σπίτι σε... χαρτί υγείας!

Να μου πείτε τόσο χαρτί υγείας που έχουν αγοράσει οι περισσότεροι κάτι πρέπει να το κάνουν! Όχι όμως και έτσι ρε παιδιά.

Όπως μετάδωσε πριν από λίγα λεπτά η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη, ένας τύπος έφαγε το πιο χαζό πρόστιμο μέχρι σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισιίας, όταν η Αστυνομία τον σταμάτησε για να δείξει τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να έχει για την έξοδό του από το σπίτι, μετά τα μέτρα της κυβέρνησης περί απαγόρευση κυκλοφορίας!

Ο τύπος αυτός λοιπόν αντί να αναγράψει τον λόγο που βγαίνει εκτός σπιτιού και τα στοιχεία του σε χαρτί Α4, τα έγραψε σε χαρτί υγείας! Απίστευτο! Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο ο άνθρωπος αυτός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 ευρώ, αφού δεν ήταν έγκυρο το χαρτί. Προσοχή παιδιά..

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share