Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Επικό: Τα παίζουν "όλα για όλα" στο πόκερ με έπαθλο χαρτιά υγείας (video)

Αδιανόητο!

26 Μαρτίου 2020 13:59
Επικό: Τα παίζουν
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι πόκερ έγινε πριν μέρες με τους παίκτες να τα δίνουν όλα όχι για χρήματα αλλά για...χαρτιά υγείας!

Αυτοί οι παίκτες πόκερ εξαργυρώνουν το χαρτί υγείας σαν χρυσό!

Τα μέλη μιας ιδιωτικής λέσχης στο Λονδίνο της Αγγλίας, πήραν το παιχνίδι τους στο επόμενο επίπεδο και διαπραγματεύονται τα ρολά χαρτιού υγείας...

Βέβαια αν το σκεφτούμε καλύτερα είναι τα συγκεκριμένα είδη είναι όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν καθώς η πανδημία του κοροναϊού συνεχίζεται και πολλοί είναι αυτοί που έχουν αδειάσει όλα τα σούπερ μάρκετ!

Δείτε το βίντεο από την New York Post:

Τύπος "έφαγε" 150 ευρώ πρόστιμο γιατί έγραψε τον λόγο εξόδου του από το σπίτι σε... χαρτί υγείας!

Να μου πείτε τόσο χαρτί υγείας που έχουν αγοράσει οι περισσότεροι κάτι πρέπει να το κάνουν! Όχι όμως και έτσι ρε παιδιά.

Όπως μετάδωσε πριν από λίγα λεπτά η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη, ένας τύπος έφαγε το πιο χαζό πρόστιμο μέχρι σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισιίας, όταν η Αστυνομία τον σταμάτησε για να δείξει τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να έχει για την έξοδό του από το σπίτι, μετά τα μέτρα της κυβέρνησης περί απαγόρευση κυκλοφορίας!

undefined

Ο τύπος αυτός λοιπόν αντί να αναγράψει τον λόγο που βγαίνει εκτός σπιτιού και τα στοιχεία του σε χαρτί Α4, τα έγραψε σε χαρτί υγείας! Απίστευτο! Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο ο άνθρωπος αυτός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 ευρώ, αφού δεν ήταν έγκυρο το χαρτί. Προσοχή παιδιά..

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share