Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έτοιμοι για... πόλεμο: Οικογένεια θα έχει χαρτί υγείας για 20 χρόνια!

Στην παράνοια του κορωνοϊού

19 Μαρτίου 2020 08:30
Έτοιμοι για... πόλεμο: Οικογένεια θα έχει χαρτί υγείας για 20 χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα είναι το σίγουρο: Πως αυτή η οικογένεια ακόμα και σε περίπτωση πολέμου θα έχει χαρτί υγείας για την... ανάγκη της για 20 χρόνια!

Η φωτογραφία δεν ξέρουμε από που μας έρχεται αλλά ενδέχεται να είναι και ο φίλος που γέμισε το ΙΧ του προχτές με το απαραίτητο... προϊόν για κάθε τουαλέτα αυτές τις δύσκολες ώρες του κορωνοϊού!

Παιδιά λίγο ψυχραιμία!

Καταγγελία βόμβα: Που πωλούν 12 ευρώ το χαρτί υγείας λόγω κορωνοϊού;

Κάτοικος της Κω προβαίνει σε φοβερή καταγγελία αισχροκέρδειας και διαμαρτύρεται εντόνως για τις τιμές προϊόντων που είναι αυξημένης ανάγκης αυτή την περίοδο καθώς η εμφάνιση του κορωνοϊού επιβάλει την προμήθεια αυτών. «Έχουν πάει στα ύψη τις τιμές, κάντε κάτι» καταγγέλλει η αγανακτισμένη κάτοικος. Μάλιστα και σ' αυτό το κομμάτι αναμένεται νέο διάγγελμα αναμένεται σήμερα το απόγευμα από τον Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Πας να αγοράσεις και βλέπεις τιμές εξωφρενικές. Το απολυμαντικό σπρέι από τα 2,5 ευρώ έχει πάει στα 5 ευρώ και το χαρτί υγείας, αν έχεις το Θεό σου, έχει πάει στα 12 ευρώ! Τα μακαρόνια από τα 50-60 λεπτά τα φθηνά, έχουν πάει στο 1 ευρώ και στο 1,20 ευρώ. Έχει πάει 1,10€ η πατάτα και το κρεμμύδι, όλα τα έχουν πάει διπλή τιμή» λέει η κυρία Δήμητρα, που παλεύει να τα φέρει βόλτα με μια αναπηρική σύνταξη.

Δείτε τη σχετική καταγγελία στο Open TV

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share