Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Έβηξε επίτηδες και ανάγκασε το σούπερ μάρκετ να πετάξει προϊόντα αξίας 35.000 δολαρίων!

Ανεγκέφαλη!

27 Μαρτίου 2020 17:24
Αδιανόητο: Έβηξε επίτηδες και ανάγκασε το σούπερ μάρκετ να πετάξει προϊόντα αξίας 35.000 δολαρίων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο στις ΗΠΑ, με μια ανεγκέφαλη να βήχει επίτηδες, παρά τον τρόμο του κορωνοϊού, πάνω σε προϊόντα αξίας 35.000, με το σούπερ μάρκετ αναγκαστικά να τα πετά και την ίδια να αντιμετωπίζει ποινική δίωξη.

Η ανώνυμη γυναίκα εισήλθε στο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας τροφίμων Gerrity στην Πενσιλβάνια και άρχισε να βήχει σε προϊόντα, αρτοσκευάσματα, κρέας και άλλα, όπως έγραψε ο Τζόε Φαζούλα, συνιδιοκτήτης της αλυσίδας στο Facebook. Το προσωπικό την απομάκρυνε γρήγορα από το κατάστημα και κάλεσε την αστυνομία, που την βρήκε μετά από μερικές ώρες και την έβαλε υπό κράτηση, σύμφωνα με τον αστυνομικό Άλμπερτ Γουόκερ. Δείτε και αυτούς που «έσπασαν» την καραντίνα, μετατρέποντας ένα διαμέρισμα σε σπίτι ερωτικών συνευρέσεων.

Η αστυνομία πρόσθεσε πως η γυναίκα «μόλυνε σκόπιμα» τα τρόφιμα και πως σκοπεύει να καταθέσει ποινικές κατηγορίες εναντίον της, μόλις ολοκληρωθεί η εξέταση της ψυχικής της υγείας. Οι αξιωματούχοι δεν πιστεύουν πως έχει προσβληθεί από κορωνοϊό αλλά θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να εξεταστεί» έγραψε ο Φαζούλα.

Το αποτέλεσμα της «φάρσας» της ήταν το κατάστημα να πετάξει κάθε προϊόν με το οποίο ήρθε σε επαφή και συνεργάσηκε με έναν τοπικό υγειονομικό επιθεωρητή για τον εντοπισμό και την απολύμανση των περιοχών που εισήλθε. Τελικά, όπως ανακοίνωσε το σούπερ μάρκετ, πετάχτηκαν προϊόντα αξίας 35.000 δολαρίων.

«Λυπάμαι πραγματικά για την απώλεια του φαγητού» δήλωσε ο Φαζούλα. «Παρόλο που είναι πάντα κρίμα να πετιέται τόσο φαγητό, σε αυτές τς δύσκολες στιγμές που πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την ασφάλεια του εφοδιασμού μας με τρόφιμα, είναι ακόμη πιο ενοχλητικό».

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, παράλληλα, επιβεβαίωσε την Τετάρτη πως οι άνθρωποι που σκόπιμα διαδίδουν τον κορωνοϊό, θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για τρομοκρατία. Οι αξιωματούχοι σε όλα τα κράτη των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά τις απειλές εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας άνδρας στο Νιου Τζέρσεϊ, έβηξε επίτηδες σε υπάλληλο σούπερ μάρκετ λέγοντας πως είχε κορωνοϊό κατηγορήθηκε για «τρομοκρατικές απειλές». Και στο Μιζούρι, ένας 26χρονος είναι αντιμέτωπος με την ίδια κατηγορία, γιατί έγλυψε κάτι αποσμητικά σε ένα σούπερ μάρκετ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share