Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Τύπος "έφαγε" 150 ευρώ πρόστιμο γιατί έγραψε τον λόγο εξόδου του από το σπίτι σε... χαρτί υγείας!

Συνέβη στη Λεωφόρο Κηφισίας

26 Μαρτίου 2020 10:04
Τύπος
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Να μου πείτε τόσο χαρτί υγείας που έχουν αγοράσει οι περισσότεροι κάτι πρέπει να το κάνουν! Όχι όμως και έτσι ρε παιδιά.

Όπως μετάδωσε πριν από λίγα λεπτά η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη, ένας τύπος έφαγε το πιο χαζό πρόστιμο μέχρι σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισιίας, όταν η Αστυνομία τον σταμάτησε για να δείξει τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να έχει για την έξοδό του από το σπίτι, μετά τα μέτρα της κυβέρνησης περί απαγόρευση κυκλοφορίας!

undefined

Ο τύπος αυτός λοιπόν αντί να αναγράψει τον λόγο που βγαίνει εκτός σπιτιού και τα στοιχεία του σε χαρτί Α4, τα έγραψε σε χαρτί υγείας! Απίστευτο! Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο ο άνθρωπος αυτός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 ευρώ, αφού δεν ήταν έγκυρο το χαρτί. Προσοχή παιδιά..

Καταγγελία βόμβα: Που πωλούν 12 ευρώ το χαρτί υγείας λόγω κορωνοϊού;

Κάτοικος της Κω προβαίνει σε φοβερή καταγγελία αισχροκέρδειας και διαμαρτύρεται εντόνως για τις τιμές προϊόντων που είναι αυξημένης ανάγκης αυτή την περίοδο καθώς η εμφάνιση του κορωνοϊού επιβάλει την προμήθεια αυτών. «Έχουν πάει στα ύψη τις τιμές, κάντε κάτι» καταγγέλλει η αγανακτισμένη κάτοικος. Μάλιστα και σ' αυτό το κομμάτι αναμένεται νέο διάγγελμα αναμένεται σήμερα το απόγευμα από τον Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Πας να αγοράσεις και βλέπεις τιμές εξωφρενικές. Το απολυμαντικό σπρέι από τα 2,5 ευρώ έχει πάει στα 5 ευρώ και το χαρτί υγείας, αν έχεις το Θεό σου, έχει πάει στα 12 ευρώ! Τα μακαρόνια από τα 50-60 λεπτά τα φθηνά, έχουν πάει στο 1 ευρώ και στο 1,20 ευρώ. Έχει πάει 1,10€ η πατάτα και το κρεμμύδι, όλα τα έχουν πάει διπλή τιμή» λέει η κυρία Δήμητρα, που παλεύει να τα φέρει βόλτα με μια αναπηρική σύνταξη.

Δείτε τη σχετική καταγγελία στο Open TV

"44χρονος με μακαρόνια, ψάχνει γυναίκα με χαρτί υγείας για σοβαρή σχέση..."

Όπως έχετε καταλαβεί στην εποχή του κορωνοϊού επικρατεί μια τρέλα με το χαρτί υγείας!

Εδώ στο Athensmagazine.gr σας έχουμε αποκαλύψει αρκετά περιστατικά που προκαλούν άφθονο γέλιο και όπως είναι λογικό το Twitter δεν θα μπορούσε να λείπει από το πανυγήρι που επικρατεί στα social media!

Ατάκες δίνουν και παίρνουν και το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε τις πιο επικές και σας τις παρουσιάζει παρακάτω! Χρόνο έχετε φουλ καθίστε να "κλάψετε" από τα γέλια!

Πάρτε μια ματιά παρακάτω:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share