Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Μούρλανε τα πλήθη: Μελαχρινή γυναικάρα χορεύει τσιφτετέλι και «ρίχνει» το διαδίκτυο

Έδωσε πόνο

18 Απριλίου 2023 07:17
Μούρλανε τα πλήθη: Μελαχρινή γυναικάρα χορεύει τσιφτετέλι και «ρίχνει» το διαδίκτυο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι να μας πει η Καρντάσιαν που είναι ενάμιση μέτρο, οι αδερφές της… και όλο της το σοϊ. Δείτε εδώ ένα κορίτσι, που τρελαίνει το διαδίκτυο με φοβερό τσιφτετέλι.

Πρωταγωνιστεί σε γάμο Ρομά στην Θεσσαλονίκη και τρελαίνει κόσμο. Εντάξει, μπορεί λόγω μέρας να φοράει κάτι φανταχτερό… ίσως και πολύ φανταχτερό… αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακή από την φύση της.

Η συμπαθής κοπέλα είναι από τις ωραιότερες γυναίκες στην Ελλάδα. Άλλες επώνυμες που κρύβουν την καταγωγή τους και άλλες ανώνυμες. Βέβαια, δεν είναι η μόνη που "τάραξε" το διαδίκτυο, αφού, όπως θα δείτε εδώ η Κατερίνα Στικούδη έχει χαρίσει ένα από τα καλύτερα τσιφτετέλια που άφησαν εποχή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άναψε «φωτιές» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το «καυτό» τσιφτετέλι και το ζουμ σκέτη...κόλαση (Video)

Ένα τσιφτετέλι που είχε ανάψει φωτιές μας είχε χαρίσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν είχε συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενη στο show του ΑΝΤ1, Dancing with the Stars. Ο «καυτός» χορός της, αλλά και το ζουμ της κάμερας είναι σκέτη...κόλαση.

Επίσης, ένα προκλητικό τσιφτετέλι μας είχαν χαρίσει στο παρελθόν οι Όλγα Πηλιάκη - Τρύφωνας Σαμαράς, όταν είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά», με το βλέμμα του Χανταμπάκη να βγάζει φωτιές!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας που ήταν κριτική επιτροπή είχε σχολιάσει «Δεν θεωρώ ότι του κούνημα είναι το δυνατό σου σημείο. Το κούνησες, αλλά έχεις θέμα στο κούνημα».

Τι συνέβη μετά; Ύστερα από παρέμβαση της Ευαγγελίας Αραβανή, ο υπεύθυνος του show έβαλε τσιφτετέλι για την Ευαγγελία Αραβανή, που ανέβηκε ψηλά και χόρεψε τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share