Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Τους καμάρωσε όλο το χωριό: 89χρονος παππούς χορεύει με την εγγονή του και συγκινεί όλο το διαδίκτυο (video)

Όλοι μιλούν για εκείνον

6 Απριλίου 2024 17:16
Τους καμάρωσε όλο το χωριό: 89χρονος παππούς χορεύει με την εγγονή του και συγκινεί όλο το διαδίκτυο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον θαυμασμό κέρδισε ο 89χρονος κ. Γιώργος Κωβαίος από τη Σχοινούσα όταν σηκώθηκε να χορέψει σε νησιώτικο γλέντι με την εγγονή του. Με την ευκαιρία, δείτε την επιβάτη που σκόρπισε τρόμο σε πτήση.

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

«Ο κ. Γιώργος Κωβαίος, 89 ετών χορεύει με την εγγονή του Ποθητή στην 9η γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα. Τον συναντήσαμε την επόμενη ημέρα γεμάτο χαρά να μας λέει για το πόσο τον γεμίζει το νησί του. Απλός καθαρός φιλόξενος νησιώτης. Πρότυπο και έμπνευση για ολους μας. Μόνο σεβασμός», αναφέρει η σελίδα του Facebook Rizes.

Οι εικόνες έρχονται από τη γιορτή της Φάβας που πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Ιουνίου στο νησί των Μικρών Κυκλάδων.

Ξεσήκωσε όλο το Καστελλόριζο: 8χρονο κορίτσι χορεύει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο και συγκινεί (video)

Πολλοί έχουν την άποψη πως οι γυναίκες δεν μπορούν να χορέψουν ζεϊμπέκικο, αλλά ο υποτιθέμενος αυτός κανόνας δεν επιβεβαιώνεται, όπως στην περίπτωση του 8χρονου κοριτσιού στο Καστελλόριζο που μας συγκίνησε.

Σε έναν από τους όμορφους δρόμους του νησιού, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται και αγωνιά εξαιτίας της επιθετικότητας της Τουρκίας, οι κάτοικοι δείχνουν να μην φοβούνται τίποτα και το μεγαλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας είναι αυτός ο χορός από το κοριτσάκι, που δεν χορταίναμε όπως στην περίπτωση του λεβέντη σε γλέντι.

Εκείνο άρχισε να χορεύει στη μέση του δρόμου, μόλις ξεκίνησε να παίζεται το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» του Μάνου Λοΐζου και άπαντες έστρεψαν το βλέμμα τους σε εκείνο. Η αποθέωση ήταν μοναδική για το υπέροχο αυτό κοριτσάκι, που έδειξε υποδειγματική μαγκιά με το ζεϊμπέκικό του.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share