Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το προκλητικό τσιφτετέλι Πηλιάκη-Σαμαρά που άναψε φωτιές - Προσέξτε το βλέμμα του Χανταμπάκη (Video)

Χαμός στο «Στην υγεία μας ρε παιδιά»

28 Δεκεμβρίου 2020 15:04
Το προκλητικό τσιφτετέλι Πηλιάκη-Σαμαρά που άναψε φωτιές - Προσέξτε το βλέμμα του Χανταμπάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα προκλητικό τσιφτετέλι μας είχαν χαρίσει στο παρελθόν οι Όλγα Πηλιάκη - Τρύφωνας Σαμαράς, όταν είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά», με το βλέμμα του Χανταμπάκη να βγάζει φωτιές! Επίσης, το καυτό τσιφτετέλι της Μαρίας Ψηλού είχε αφήσει «κόκαλο» τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη που είχε περάσει και από το «Nomads» δεν είπε όχι στην πρόσκληση του γνωστού κομμωτή να χορέψουν το αγαπημένο τσιφτετέλι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ» και όπως ήταν αναμενόμενο το πλατό «πήρε φωτιά»!

Δείτε το βίντεο με το καυτό τσιφτετέλι:

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν και «γκρεμίζουν» το πλατό (Video)

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" δύο παρουσίες ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν πολύ. Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι δυο εκρηκτικές και καυτές κοπέλες σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Στην ίδια πίστα βέβαια φωτιά είχε βάλει και η Αθηνά Οικονομάκου με ένα καυτό τσιφτετέλι. Το λίκνισμα των δύο άκρως αισθησιακών και καλλίγραμμων κυριών και η άνεση τους ήταν ένα μοναδικό θέαμα που πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Όλα έξω: Η απόλυτη θεά της πίστας τα έδειξε χορεύοντας το πιο «καυτό» τσιφτετέλι

Το τσιφτετέλι είναι κάτι το αισθησιακό και το μυαλό θα μπορούσε αυτόματα να πάει σε μια απόλυτη θεά της πίστας, η οποία προχώρησε σε έναν απίθανο χορό, όπου βγήκαν… όλα έξω.

Η Πάολα είναι μια από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα, με τη θυληκότητά της να είναι αναμφισβήτητη και την παρουσία της να μην περνά ποτέ απαρατήρητη, ειδικά όταν βγαίνει να τραγουδήσει και να… προκαλέσει τις αισθήσεις με τον «καυτό» χορό της, όπως έκανε και διάσημη γυναίκα από ριάλιτι.

Αυτό είχε κάνει και σε ένα κέντρο διασκέδασης, όπου τραγουδούσε, με το κοινό να τρελαίνεται με το λίκνισμά της και να την αποθεώνει, σε μια από τις στιγμές, που χαρακτηρίζουν την «φωτιά», την οποία πάντα φροντίζει η τραγουδίστρια να μεταδίδει.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share